Roy - Dagboek

182 20 0
                                    

24 september, 2013, 03:07

Lieve dagboek,

Ik kan niet slapen. Ik had een vreselijke nachtmerrie. Het was een nachtmerrie over mij in het bos. Ik kan me niet alles precies herinneren, maar ik liep sowieso door het bos. Wat ik nooit zal vergeten in deze droom is dat Brynn voor mijn neus door een Duivel werd vermoord. Ik kon niks doen. Toen ik net wakker ben geworden, was natuurlijk het eerste wat ik deed kijken of Brynn er nog was. Maar gelukkig ligt ze nog lekker naast me te slapen.

Nu ik toch bezig ben, kan ik gewoon verder schrijven in dit dagboek. Gisteravond heeft Marcus een kampvuurtje gemaakt. We vinden het allemaal tijdsverspilling van hem, omdat hij perse volgens de 'menselijke' manier wilt doen. Wat een sukkel. Gebruik gewoon je krachten, for God's sake! Zo moeilijk is dat toch niet? Maar in ieder geval: het was wel gezellig. Hij had een liedje gespeeld op zijn mondharmonica en Melody heeft gezongen. Elfyra heeft gedanst. Ze heeft gewoon iedereen meegenomen in haar dans. Het was supergezellig!

Ik heb wel een probleempje: hoe meer we naar het westen gaan, hoe kaler de omgeving is. Dus ook minder dieren. Ik heb geen eten bij me! Ik ben bang dat ik straks niks meer kan eten! Ik hoop dat ik me dan wel in bedwang kan houden, want als weerwolven honger hebben, zijn ze niet te stoppen. We doen dan de gekste dingen.

En ik ben bang dat ik misschien een van mijn medereizigers ga opeten. En dat is niet de bedoeling..

Ik word al een beetje moe en de schrik van de droom is al een beetje weggezakt. Daarom denk ik dat ik wel weer ga slapen. Maar als ik weer nachtmerries krijg, laat ik het je nog wel weten!

Groetjes Roy 🐕

Mystery HighWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu