1R

6 1 0
                                    


Jeg listede stille ned ad trappen. Duften af nybagte pandekager ramte min næse, og jeg blev pludseligt meget sulten. Jeg strammede den hvide morgenkåbe. Det var som om snoren om maven var blevet længere det sidste stykke tid, men det kunne jo ikke passe, vel?

- Godmorgen

Mor var tidligt oppe. Det er hun altid når hun er hjemme. Hun siger at hun vil bruge så meget tid som muligt med mig når hun ikke rejser rundt og besøger alle hendes fabrikker rundt om i verden, men uanset hvor tidligt hun står op, kan hun ikke undgå alle opkaldende, og det går så ud over tiden.

Jeg satte mig ved det halvstore glasbord med et glas i den ene hånd og en tallerken i den anden. Jeg var på ingen måde A-menneske, så jeg var slet ikke frisk nok til at sidde her. Jeg gik i stedet over og tog en pandekage, hældte lidt sirup på, og gik stille op på mit værelse igen.

Jeg krøllede mig sammen under dynen og åbnede min computer med den ene hånd, mens jeg tog en bid af pandekagen med den anden. Åbnede facebook som spurgte hvad jeg havde på hjerte. Ingenting. Kiggede lidt, men blev hurtigt enig med mig selv om at det var for kedeligt, og åbnede i stedet netflix, så 'mean girls' halvt færdig, og kedede mig igen.

Det var en rimeligt standart morgen, bortset fra, at det var det ikke. I dag for 15 år siden klokken 20.02 præcist blev jeg født på Århus hospitals fødeafdeling. Det var et par uger for sent, så jeg var en rimeligt fed baby. Det er jeg nu stadig, fed altså, så den anden halvdel af pandekagen røg i skraldespanden.

For gode til overklassenWhere stories live. Discover now