1. Trecutul afecteaza prezentul

47 1 0
                                    

- Soledad, te rog amâna-mi toate Întâlnirile pe ziua de azi. Aștept pe cineva important din minut in minut si nu vreau sa ma deranjeze nimeni altcineva pana cand nu închei afacerea .
- Sigur ca da, doamna Suarez.
- Mulțumesc !
- Oricând cu drag (zâmbind cald)

Perspectiva mea :

Astăzi presimt ca voi da lovitura . Prietenul meu , confidentul meu , asociatul meu si nu in ultimul rând colegul meu inca din liceu, Andrés, imi va trimite azi un baiat care se pare ca e de aceeași varsta cu noi si care e dornic sa isi înceapă cariera in fotbalul adevărat. Eu ma ocup de impresariat , sunt cea mai cunoscuta la momentul actual din Spania . Am plecat din România imediat dupa ce am terminat liceu si am început aici o facultate si implicit cariera . Andrés a venit si el la 4 ani dupa mine in Spania si fiind singura figura cunoscuta a început o prietenie cu mine asa cum nu a mai avut niciodată cu o fata.

Revenind , sunt nerambdatoare sa vad cine este faimosul tânăr talentat si plin de bani pe care il voi impresaria începând de azi.

Suna telefonul :

- Alo, Amalia Suarez la telefon !
- Buna ziua , Bruno Santacruz ma numesc , va sun din partea prietenului meu, Andrés Lopez .
- Da , da . Mi-a povestit Andrés despre tine , sper ca ne putem tutui.
- Bineînțeles (chicoteste) sunt in fata clădirii "El Unico"
- O voi trimite pe asistenta mea , Soledad, sa te însoțească pana in biroul meu .
- Perfect , aștept jos in receptie .
- Ok, imediat va veni .

Apel încheiat .

Pun mana pe telefonul de serviciu si o apelez pe Soledad .

- Da , doamna .
- Soledad , te rog coboară si adu-l in biroul meu pe tânărul ce aștepta jos in receptie . Si repet , sa nu ma deranjeze nimeni in timp ce voi încheia contractul . Este un client extrem de important .
- Am înțeles !
- Mersi .
- Pentru putin .

Perspectiva mea :

De data asta voi da lovitura . Acest contract il ca arunca pe acest Bruno in brațele echipei Real Madrid , iar pe mine intr o mare de bani . Pare destul de mulțumitor pentru ambele părți .

In timp ce imi pierd mintea printre miile de hârțoage , o bătaie in usa ma trezește la realitate . Nemiscandu-mi privirea rostesc doar un "INTRA" suficient de tare cat sa fiu auzita de persoana aflată pe cealaltă parte a ușii.

Usa se deschide si tot ce aud sunt pașii apăsați ai tânarului .

- Buna ziua din nou .
- Buna . Ia un loc (zic eu fugitiv)
- Sigur (așezându-se încet pe scaunul din fata mea)

Intr-un final ridic privirea si ce constat ma lasa muta de uimire. Imi măresc considerabil ochii, inspir si expir adânc , iar apoi imi afișez zâmbetul de un alb perfect celui ce ma analizează entuziasmat atât cat ii permite biroul ce ne desparte .

- N-as fi crezut in veci pe cine o sa găsesc aici. (sprge el liniștea ce deja era apăsătoare)
- Bruno Santacruz deci. (Zâmbind)
- Da, dupa divorțul părinților mei am ramas cu numele mamei . Bruno Volcán e ceva din trecut , un nume pe care nu sunt mândru ca l-am purtat .
- Imi pare sincer rau. Vom discuta despre asta cu alta ocazie . Deocamdată sunt foarte derutata (rad forțat)
- Doamna Suarez , același lucru pot spune si eu , unde a dispărut Amalia Mariluz?
- Dupa ce am spus "da" (zic arătându-i verigheta de pe deget) , Mariluz nu a mai continuat sa existe .

Perspectiva mea :

Spun acest lucru din mai multe puncte de vedere . Amalia Mariluz era o fata cuminte , dezinteresată , ajuta pe toata lumea , era de fapt o copila naiva ce credea ca daca esti bun si drăguț cu toata lumea vei primi același lucru in schimb. TOTAL FALS! Absolut tot ce am primit in schimb a fost o lipsa de recunoștință profunda . Poate doar un simplu "multumesc" ar fi fost de ajuns . Dupa facultate am întâlnit un bărbat , intr-adevăr mai in varsta fata de mine cu 30 de ani , însă el m-a învățat cum sa ma pun pe picioare ca femeie , mi-a arătat cand trebuie sa fi bun si cand nu . M-a învățat tot ceea ce stiu si m-a facut sa fiu ceea ce sunt acum, iar din aceasta cauza eu ii sunt profund recunoscătoare si aceasta recunoștință i-am demonstrat-o atunci cand m-a cerut in căsătorie, iar eu am acceptat, desi nu as fi vrut atat de mult acest lucru. Inca din liceu eram extraordinar de îndrăgostită de  Bruno Volcán. Dar el niciodată nu mi-a dat importanță. Intr-adevăr in acea perioada avem ceva mai multe kg in plus si cum normele de frumusețe in ziua de azi sunt 90-60-90 , eram destul de invizibila in ciuda spațiul mare pe care il ocupam.

Acum sunt o femeie in toata regula , la cei 24 de ani , ma mândresc cu o înălțime de 1,70 , o greutate de 55 de kg , un bust cu adevărat perfect ( inca din adolescenta am avut acest atuu, sânii erau punctul meu forte), pielea măslinie întreținută cu greu la solar sau prin insulele prin care obișnuiesc sa evadez atunci cand am putin timp liber si parul brunet completeaza perfect aspectul meu de femeie puternica .

Amalia🔝

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Amalia🔝

Au mai trecut cateva minute in care eu si Bruno contemplam la vremurile din liceu. In cele din urma mi-am amintit ca este momentul oportun sa ii dau contractul sa il semneze .

- Poftim !
- Ok, stai sa il citesc .
- Credeam ca Andrés ti-a explicat totul.
- Da, dar totusi prefer sa il mai citesc inca o data .
- Bine (spun deja iritată de neîncrederea lui)

Cateva minute mai tarziu:

- Amalia!
- Da?
- Nu te supara , aici scrie ca voi fi trimis spre Real Madrid.
- Exact !
- Eu am cerut oferta spre Barcelona .
- Nu , nu, nu . Mi s-a spus destul de clar : REAL MADRID.
- In acest caz, imi pare rau .. nu pot semna
- Poftim ?
- Da, e altceva decat ceea ce imi doresc .
- Scuza-ma ca iti stric aura ta dar vei juca alături de Cristiano Ronaldo, Karem Benzema , Marcelo, Gareth Bale, Toni Kroos. Nu poti da cu piciorul, Bruno!
- Imi pare rau sa te anunț dar nu poti face nimic sa ma convingi.
- Te rog frumos , m-am zbătut foarte mult sa obțin acest contract. Nu ma dezamagi . As face orice, e vorba de foarte multi bani in joc.
- Daca ma gândesc mai bine , ar fi ceva ce ai putea face ca sa imi schimb parerea.
- Ce? Spune-mi si se rezolva (ma privește foarte pătrunzător iar acest presentiment imi da fiori pe șina spinării)

 - Ce? Spune-mi si se rezolva (ma privește foarte pătrunzător iar acest presentiment imi da fiori pe șina spinării)

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Bruno🔝

Va urma !!!

Cum vi se pare ? Ar merita sa o continui ?

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Dec 28, 2016 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Jocul Dragostei Onde histórias criam vida. Descubra agora