Moment seven

50 3 0
                                    

3 weeks later ~

Moment seven.

Met Eleanor is alles goed, op school gaat alles goed, misschien niet helemaal maar het gaat beter dan eerst.

Soort van.

Nu mensen weten dat ik vrienden ben met Eleanor is het pesten ook een stuk minder geworden. Eleanor is populair dus ze zorgt er een beetje voor zegmaar dat die dudes die mij eerst pestte niet zoveel meer doen.

Met mijn gevoelens voor Eleanor? Nope, daar is niks mee veranderd. Alleen ik heb misschien iets gehoord wat ik niet zou moeten of mogen horen. Een telefoon gesprek tussen Eleanor en weet ik veel wie, misschien haar vriendje. Like, dit zou zoveel verklaren. Ze kón niet van me houden omdat ze een ander heeft. Misschien is die ander een enge creep die haar slaat. Misschien durft ze het daarom niet uit te maken!

Of misschien houdt ze gewoon van hem. Meer als ze dat van mij doet. Als ze al van mij houdt, maar oke. Back to business, dit is wat ik hoorde;

*Flashback, ongeveer 1 week geleden*

"Tuurlijk hou ik wel van je." '....' "Nee zo moet je niet denken! Ik hou van jóu, niet van iemand anders." '....' "Dat is een vriend." '....' "Ja gewoon een vriend." '....' "Jesus! Hou jij eigenlijk wel van míj?" '.....' "Daar lijkt het anders niet op." '.....' "Nee nee zo bedoelde ik het niet, maar je vertrouwt me nooit!" En toen hing ze op.

*EINDD*

Het is best wel overduidelijk dat hij haar vriendje is. Maar ik heb hoop, dat het haar vriendin is.

Oke dit is gewoon hopeloos, maar ik heb toch iéts nodig om me aan vast te houden?

--------

Hii.

Sorry dat ik aan dit hoofdstuk heb gewerkt gedurende ongeveer 4 maanden.

Ik had dit stuk lang geleden al gemaakt en het is niet echt lang en veel enzo, maar ik heb besloten dit boek vaker te updaten.

Dit heb ik al vaker belooft maar nu zal ik het gaan proberen.

Kii.

MomentsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu