Chapter 9: Lola's House

2.1K 142 11
                                    

Z pohledu Cassie:

Vjeli jsme na její příjezdovou cestu a viděli Travisovo auto zaparkované vedle chodníku. Myslím, že nám s něčím přišel pomoct. Vešli jsme dovnitř a on šel do kuchyně, řekl mi, že se potřebuje napít. S Lolou jsem se posadila na gauč, ona zapnula televizi a film, na který se myslím dívala předtím. Travis vešel do obývacího pokoje a posadil se vedle Loly. Měl ruku okolo ní a ona ležela mezi jeho nohama. Povzdychla jsem si a podívala ven z okna.

„Cassie, jsi v pohodě?“ Slyšlela jsem, jak řekla Lola, otočila jsem k ní hlavu a pomalu přikývla

„Jsem v pohodě, uh, kde budu spát? Jsem trochu unavená“

„Nahoře první dveře vlevo. Koupelna je ve dveřích vedle televize a šatník v těch dalších vedle tvé postele“

„Děkuju“ Od dveří jsem si vzala tašku a vyšla nahoru. Otevřela jsem dveře, rozsvítila světlo a viděla fialovo-šedý pokoj. Zapojila jsem si nabíječku a telefon, protože byl vybitý. Převlékla jsem se do pyžama, lehla si na postel a zapnula televizi i s mobilem.

Začala jsem procházet kanály a nakonec se dívala na Pretty Little Liars na ABCfamily. Zhasla jsem lampičku a viděla, jak se mi rozsvítil telefon. Podívala jsem se na něj a viděla, že mi volalo neznámé číslo. Zakousla jsem se do rtu, přemýšlela jsem o tom, jestli bych měla odpovědět a poté se pro něj nahnula.

„Halo?“

„To jsem já“ Jeho hlas přes telefon zněl uklidněně. Jako kdyby konečně relaxoval a nesnášel kvůli neznámému důvodu.

„Jak víš moje číslo?“

„Máme způsoby“

„Nech mě hádat, tvůj Stín“

„Správně, jen jsem se chtěl ujistit, že jsi v pořádku“

„Jsem v pořádku, ale je trochu divné tu být“

„Chceš nějakou společnost?“

„Jasné“

„Otevři okno“ Slyšela jsem, jak něco narazilo do okna, přešla jsem k němu, abych ho mohla otevřít. Otevřela jsem okno a viděla ho stát na zemi, vzhlížíc ke mně.

„Ahoj“ Položila jsem hovor na telefonu a on začal šplhat po straně domu, aby se dostal do mého pokoje. Většině lidí by to přišlo romantické, ale stále se ho bojím, takže jsem někde mezi romantikou a vystrašeností. Ale jak plynou dny, začínám ho mít ráda. Skočil do mého pokoje a já se posadila na postel.

Dveře od koupelny se zavřely a on vyšel ven v boxerkách, řekla jsem mu, že nechci žádnou výstavu. Oblečení si dal do tašky, kterou měl v ruce když přišel a lehl si vedle mě. Otočila jsem se k němu a zeptala se, jestli si můžu dát hlavu na jeho hrudník, jako to dělala Lola s Travisem.

„Je to v pohodě“ Podívala jsem se na něj a on se ušklíbl

„Zůstaň venku z mé hlavy“

„Nemůžu si pomoct“ Položila jsem si hlavu na jeho hrudník, on si přece mě přehodil ruku a jemně mě hladil na zádech.

„Můžeš mi něco říct o tvých rodičích?“

„Co chceš vědět?“

„Co dělat a nedělat až je uvidím a potkám“

„Neříkej jim o Rebece nebo Kelsey, s mou mámou můžeš mluvit o jídle nebo něčem společném s kuchyní. Můj táta je přísný, takže bude hodnotit vzhled, takže si neoblíkej šortky nebo tílko a nesnáší podpatky. Má rád, když je se sebou holka spokojená, takže se nemaluj. Klasicky si obleč džíny a boty s pohodlným trikem“ Přikývla jsem a pocítila, jak se mé oči začaly zavírat

The Devil by NicoleBelieber16Where stories live. Discover now