TWENTY-FIVE - State Of Grace

3.4K 141 20
                                    

„And I never, saw you coming. And I'll never bet he same." – Taylor Swift

Harry

Držel jsem ji tiše a opatrně, když mé oči zíraly do jejích a pokusil jsem se ji přimět porozumět, že ona je pro mě ta jediná. A snažil jsem se najít způsob, jak být s ní, aby to věděla, že nemiluji Talii. Věděl jsem, že jednoho dne budu muset Andie říct, co se stalo a proč nemůžu Talii opustit, ale bojím se, že by ji to přiznání donutilo utéct.

Koukla do mých očí, hledala, jestli jsem říkal pravdu a spustil jsem ruku z její tváře, v pevném objetí jsem si přitáhl její malé teplé tělo k mému.

„Myslím to vážně," zašeptal jsem do jejích vlasů voňavých po jahodách.

Neodpověděla, ale když se jejím paže konečně omotaly kolem mého hrudníku, věděl jsem, že mě slyšela. Ale pak jsem vzhlédl.

A ztuhl jsem.

Talia byla venku z postele a před širokým sklem, zírala na nás. Našpulené rty a pomalu zaplavující se oči mi prozradily, že s tím, co viděla, nebyla vůbec v pohodě.

A pak jsem si odkašlal a odtáhl jsem se od Andie. Věnovala mi zmatený pohled, než následovala můj pohled a její oči se rozšířily pochopením, než se její rty stáhly do úzké linky.

Zaháčila prsty do předních kapes jejích černých džínů a přikývla.

„Stejně jsem věděla, že jsi to nemyslel vážně," zamumlala tiše a nastoupila na místo spolujezdce.

„Tohle jsem ne-, uh," zaskuhral jsem lehce vytočený, zakryl jsem si obličej rukama.

Když jsem se znovu podíval, Talia byla pořád u okna, ale místo smutného obličeje mi věnovala veselý úsměv, než otočila vozík a odjela.

„Kurva!" zařval jsem nahlas, ignoroval jsem fakt, že Andie mě sledovala uvnitř, než jsem praštil do strany auta, jen abych zaskuhral bolestí a zvedl ruku k obličeji, abych se koukl, jaké škody jsem napáchal. Mé kluby byly lehce červené, ale auto nemělo ani škrábance nebo nějakou známku vzteku, který jsem cítil.

Ale překvapivě, když jsem vzhlédl, Andie se na mě dívala z auta. A vypadalo to, že se snažila zadržet smích, jelikož její ruce zakrývaly polovinu jejího obličeje a vrásky kolem jejích očí, které jsem milovala, když se smála, se objevily. Vydechl jsem a šel jsem na druhou stranu, otevřel jsem dveře a naskočil jsem dovnitř, věnoval jsem jí pohled.

A pak ten malý úsměv, který byl schován za její bledou dlaní, zmizel a její rty se zformovaly do tenké linky, než se otočila k oknu.

„Jsi to jenom ty," řekl jsem znovu, jakmile jsem strčil klíč do zapalování. Mohla mě slyšet, věděl jsem to.

„Nelži, Harry. Prosím, prošla jsem si hodně věcma, abych měla více," řekla, nechala oči na okně.

Ale ačkoli její slova byla vážná, nemohl jsem se vzdát. Ne teď a jak řekla, že si prošla mnohým, možná se jen potřebovala uvolnit, jeden den bez stresu a jen štěstí a sranda. Jeden den jako opravdový puberťak.

A přesně tohle jsem měl v plánu.

Andie

Dalších pár dní uteklo jako mrknutí oka a začal se mi v životě dělat vzorec. Ráno jsem měla trapnou snídani s Harrym a kdokoli se vzbudil první, dělal snídani. Moc jsme nemluvili, ale pohledy, které mi Harry předával, posílal mi kulišácké úsměvy, zkusil to skrýt, ale upřímně jsem to nechtěla vědět. Potom bylo odsouhlaseno všemi mými přáteli a Harrym, že bych ještě neměla řídit, Harry mě vysadil u doktora Hartforda, který několik týdnu měl experiment, jak dlouho mi to bude trvat, než dostanu chuť. Co nevěděl, bylo, že jsem už chuť měla.

Fake Fiancée // h.s. (CZECH TRANSLATION)Kde žijí příběhy. Začni objevovat