Chapter 2

946 47 13
                                    


Τομας POV

Ντριν..ντριν..ντριν...

Ο απιστευτα ενοχλητικος ηχος του ξυπνητηριου με διεκοψε απο τις εκπληκτικες και ιδιαιτερα ενδιαφερουσεςθα ελεγα ονειροπολησεις μου. Σημερα ειναι η πρωτη μερα στο σχολειο και ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος. Αλλη μια χρονια που ολα τα κοριτσια θα τρεχουν απο πισω και θα ειμαι το ειδωλο ολων των αγοριων και φυσικα ο κρυφος ποθος καθε κοριτσιου.

Σηκωνωμαι παω στο μπανιο κανω τα βασικα και παω να ντυθω. Δεν χρειαζεται να το πω φαινεται ειδη ποσο κουκλος ειμαι! 

Μολις μπω στο σχολειο ολα τα βλεμματα θα ειναι πανω μου το μονο σιγουρο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μολις μπω στο σχολειο ολα τα βλεμματα θα ειναι πανω μου το μονο σιγουρο.

Αρπαζω την τσαντα μου και κατεβαινω κατω. Οι γονεις μου ηταν κατω και ετρωγαν πρωινο. Δεν ειχα χρονο για τετοια επρεπενα φυγω αλλα που τετοια τυχη.

Μα: Καλημερα Τομας. Δεν θα παρεις πρωινο;

Τ: Δεν προλαβαινω μαμα πρεπει ναφυγω. Θα φαω στο σχολειο. Υποσχομαι!

Μα: Καλα οπως θες καλη πρωτη μερα!

Παω προς την πορτα την ανοιγω και βλεπω την Αλεξ. Την ειχα ξεχασει αυτη.

Α: Τομας!

Πεφτει πανω μου και με φιλαει.Ωπα κοπελια θα μας δουν οι γονεις μου και θα αρχισει η ανακριση. Ναι με την Αλεξ υποτιθεται οτι τα εχουμε αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο. Με αυτο εννοω οτι δεν με εμποδιζει τιποτα να φλερταρω με αλλες κοπελες και να παιξει τιποτα. Το ιδιο ισχυει και γι αυτη βεβαια.

Τ: Γεια σου Αλεξ! Παμε θα αργησουμε και πρεπει να κανουμε θεαματικη εισοδο.

Α: Εχεις δικιο. Αντε παμε!

Κατεβαινουμε τις σκαλες και παμε προς το αμαξι μου. Και τοτε περασε εκεινη. Εκεινη που καποτε ειχε καποια θεση διπλα μου αλλα τωρα δεν ειναι τιποτα. Δεν ριχνει ουτε ματια πια. Δεν την νοιαζε τιποτα που να εχει σχεση με εμενα πια.Την κοιτουσα επιμονα περιμενοντας ανταποκριση αλλα τιποτα απομακρυνθηκε τελειος. Καλυτερα! Ποιος ο λογος να με νοιαζει!; Τυποι σαν εμενα δεν εχουν καμια σχεση με κοριτσακια σαν αυτη!

Hate vs LoveWhere stories live. Discover now