11.Bölüm

208 33 11
                                    


Sabah susadığım için erken uyandım, sessizce yatağımdan kalkıp odadan çıktım. Aşağı indiğimde annemi göremeyince meraklandım, hızlı adımlarla mutfağa gittim buzdolabının üzerinde ki küçük kağıt dikkatimi çekti. Notu okuduktan sonra annemi aradım,

"Ne zaman geri döneceksiniz?"

"Büyük bir ihtimalle 2-3 ay kadar olamayacağız oğlum, büyükannen gerçekten çok kötü durumda."

"Peki anladım."dedim nefesimi vererek.

Terliklerimi yere sürükleyerek mutfağa gidip kahvaltı hazırlamaya başladım. Bugün hafta sonu ve evde beslemem gereken iki adam var. Annemgil yokken aynı sofraya oturacaklarından emin olmasamda elimden geldiğince harika bir kahvaltı hazırlamaya çalıştım.

Ben yumurta rulosunu hazırlamaya çalışırken ensemde bir sıçaklık hissettim, ellerini belime dolayınca kafamı hafif geri çekip yüzüne baktım.

"Günaydın meleğim."dedi Taeyang kocaman gülümseyerek.

Dün geceyi unutmam gerekiyordu çünkü çocukluk arkadaşım Inseong için onu daha fazla üzemezdim. Diğer meseleyi ise bir şekilde düzeltecem. Bende gülümseyip dudaklarına küçük bir öpücük kondurup,

"Günaydın."dedim.

Hala belime sımsıkı sarılmaya devam ediyordu,

"Artık beni bıraksanda bende rahatça kahvaltıyı hazırlasam diyorum."

"Tabi hazırla ama senden ayrılmak istemiyorum."dedi çocuklaşarak.

"O zaman şöyle yapalım, şimdi sen beni bırak otur bugün dışarıda yapacaklarımızı listele bende kahvaltıyı artık hazırlamayı bitireyim olur mu?"

"Imm, olur."dedi ağzı kulaklarına varacak şekilde gülümseyerek.

Yukarıdan kağıt kalem getirip, sandalyeyi çekip oturdu. Inseong, esneyerek mutfağa girip bir ona bir bana bakıp,

"Siz ayrı kalabiliyor muydunuz?"dedi şaşkınca.

Sadece ona bakıp güldüm. Inseong masanın öbür ucuna geçip oturdu. Bende çayları doldurup ortada ki sandalyeye oturdum. Yemek boyunca Inseong ve Taeyang birbirlerine ölümcül bakışlar attılar.

......

Sofrayı topladıktan sonra yukarı çıkıp üstümü değiştirdim, hızlıca aşağı indiğimde Taeyang ve Inseong kapının önünde atışıyorlardı.

"Ne oldu yine niye tartışıyorsunuz ?"

"Bende sizinle geleceğim."

"Hay--"Taeyang'ın sözünü yarım bırakıp araya girdim,"Tamam gel."dedim.

Taeyang şaşkınca yüzüme bakıp "Ne?"dedi.

Taeyang'ın elinden tutup önden çıktım. Ardımızdan Inseong yanıma gelip ellerini pantalonunun ceblerine koyup sinirli bakışlarla yürüyordu. Birlikte otobüs durağına gelip bir süre bekledikten sonra otobüse bindik. En arkaya gidip üçümüzde yanyana oturduk.

.....

Bir süre sonra Cinemaya geldik, Taeyang romantik bir film isterken Inseong korku dolu bir film istemekte ısrar etmeye başladı. Arkada durup onları izlemeye başladım sadece.

[Fanfic]Sokak Danscısı✡[Taeyang&Hwiyoung]Where stories live. Discover now