Prolog

160 15 16
                                    



                               "Era emotionat. Asa de emotionat incat transpira de parca era Cascada Niagara. Deja  ii amortea genunghiul. Desi trecusera doar doua minute, lui i se pareau ore. Astepta cu  sufletul la gura raspunsul ei. Spera sa fie  unul pozitiv. O iubea asa de mult incat nu mai putea astepta.  Stia ca poate se grabea insa el chiar o iubea la naiba! 

Se stiau de doi ani. Se cunoscusera atunci cand el se angajase la firma. Ea era secretara sefului. Se poate spune ca a fost dragoste la prima vedere. Imediat au simtit atractia dintre ei. Desi la inceput a fost pur sex ,totul s-a transformat in altceva in iubire.

— Nu vreau sa te stresez dar am amortit aici. ii spune el in soapta pentru a nu fi auzit de rudele familiilor lor. Se aflau la o cina in familie pentru aniversarea de 2 ani plini de iubire.

— Da! raspunde ea dupa mult timp de gandire. Normal ca vreau! si cu asta a sarit in bratele lui incepand sa planga.


El era asa de fericit. Nu ii  venea sa creada. In sfarsit, va fi a lui intru-totul. Erau asa de fericiti"


Alt moment cu ea ii veni in gand insa, acum este cel in care toata viata lui se distruge. In care tot ce au construit a fost naruit.


"Acum era momentul mult dorit si asteptat. Azi aveau sa isi lege destinele pentru totdeauna. Iar el abia astepta asta. Mai avea doar sa isi gaseasca calalerul de onoare. Nu il prea cunostea. Ea il alese pentru asta iar el nu avea nicio problema. Daca ea era multumita si el era. Inainta pe holul hotelului ce ducea spre camera in care s-au schimbat. In timp ce se apropia se auzeau zgomote ce indicau placere. Recunostea vocea insa, spera sa fie doar in mintea lui. Spera din tot sufletul sa nu fie adevarat. Nici nu se putea gandi la asta.


Deschise usa cu o putere ce a facut-o sa faca o gaura in peretele de care s-a lovit. Se oprise in usa uitandu-se in camera.Nu putea crede ochiilor. Era paralizat. Asta nu i se putea intampla. Nu tocmai lui. Erau  ei doi. Si nu oricum ci pe culmile pasiunii. A simtit cum toata lume i se destrama.

Un urlet se aude,distragandu-le amandurora atentia. Era urletul lui. Urletul durerii. Zgomotul ce indica ca inima lui s-a sfaramat in mii si mii de bucati. Era distrus."



Toate amintirile il navaleau acum. Probabil din cauza bauturii sau din cauza tristetii ce ii apasa inima. Se simtea trist si parasit. Poate chiar tradat. Isi dorea sa dispara mai mult decat orice pe lume in acest moment.

Statea la bar din nenorocitul acela de moment. Momentul in care a fost distrus. El credea. El chiar credea ca nenorocita aceea se schimbase. Insa, s-a inselat. Si asta la costat mult. Poate prea mult...

S-a ridicat cu greu impiedicandu-se de... nimic.

Barmanul din nou il izgonea acasa. A iest cu greu din bar mergand impotmolit. Isi simtea toate oasele grele. Simtea cum aripile frante ii ingreunau spatele si tot corpul.. A simtit ceva lovindu-l in abdomen. Ceva mic... Uitandu-se o vede pe Ea. O fiinta mica ce statea intinsa pe jos la picioare lui. S-a aplecat sa o ajute insa in incercarea lui de a face ceva bun a cazut peste ea.


—  Ah! da-te jos!  Esti greu! tu nu auzi? degeaba. El nu se clintea din loc.  Cu greu a reusit sa il dea jos de pe ea. S-a ridicat stergandu-se de mizerie si vru sa isi continue drumul,cand un geamat de durere o facu sa se intoarca.


Se aseza pe vine, analizandu-l pe cel ce a cazut ca un bou peste ea.Il privi si isi dadu seama ca ceva nu era in regula. Isi dadea seama din pozitia chircita pe care o adoptase. Si daca nu ar fi fost doctor isi putea da seama de asta. Bine era doctor pshiolog insa avea si cunostinte in alte domenii. Isi putea da seama de durere cand o vede.


Si-a pus o mana pe umarul barbatului care nu parea de mai mult de 35 de ani. Ii misca corpul insa el doar gemu. Nu stia ce sa faca.


—  Hei! Te poti misca macar putin? il intreaba cu calm. El doar gemu si inclina aproape insesizabil din cap.

—  Te voi ajuta sa te ridici si te voi duce la mine bine? insa nu ii mai astepta raspunsul si se ridica cautandu-si in poseta ce o avea. Isi scoase telefonul si isi apela secretara.


—  Buna Mara! anuleaza-mi toate progamarile pe ziua de azi te rog.

—  Sigur. Insa s-a intamplat ceva? o intreba fata cu ingrijorare. Ele,desi Mara ii era secretara, se intelegeau destul de bine. Puteau spune chiar ca sunt prietene.

— Da dar nu e nimic grav. Te voi tine la curent daca se intampla ceva. si cu asta inchise fara a o mai lasa-o pe aceasta sa spune ceva.

S-a aplecat pentru al ridica pe barbatul ce era in durere la picioarele ei. L-a apucat de mana incercand sa il ridice insa era prea greu iar el nu o ajuta cu nimic. Enervata i-a dat drumul brusc la mana spunandu-i:


—  Sti ceva? daca nu ai de gand sa ma ajunti eu te voi lasa aici sa mori si voi pleca! a spus enervata. I-a apucat din nou mana. Insa de data asta barbatul cu greu s-a ridcat. I-a trecut mana dupa umeri ei si,sprijindu-l , l-a dus pana la ea acasa.


Nu prea isi dorea asta insa, nu stia unde locuieste. Nu au mai mers mult si au ajuns intr-un penthouse simplu si decorat cu bun gust. L-a dus intr-o camera de oaspeti asezandu-l in pat. L-a dezbracat de geaca de piele neagru cu care era imbracat. S-a chinuit putin in al descalta de pantofi insa, pana la urma a reusit. Punandu-i mana pe frunte a observat ca avea febra. Insa a mai observat si trasaturile frumoase pe care barbatul le detinea. Avea niste buze carnoase si rozalii. Era totusi un barbat frumos si nu nega asta.


Un alt geamat a iesit printre buzele lui. Respiratia lui a lovit-o drept in fata facand-o sa se strambe. Mirosea a bautura. Si multa. S-a dus in bucatarie pregatind o compresa pe care i-a pus-o pe frunte. A luat niste pastile din baie pentru durerea de cap si greata ce stia ca va urma dupa o  asemenea betie. Le-a asezat pe noptiera de langa pat, asezandu-se putin langa el. A intors compresa pe partea cealalta si s-a ridicat cu gandul de a se duce sa pregateasca ceva de mancare pentru el cand se va trezi. O mana a apucat-o de incheietura facand-o sa se opreasca. Stransoarea era dura dar nu sa o raneasca.


—  Heather...un murmur usor iesea pe buzele lui. Nu o cunostea pe aceasta Heather insa, nici nu voia sa o cunoasca. A vrut sa ii indeparteze mana insa, acesta nu a lasat-o ,ba chiar tragand-o cu o forta destul de mare pentru cineva in starea lui, in pat.Stai te rog... a murmurat din nou cu o vocea sfasietor de trista care a imuiat-o, facand-o sa ramana. S-a asezat intinsa pana el. Acesta s-a intors intr-o parte,determinand-o si  pe ea sa faca acest lucru. Si-a bagat nasul in golul dintre cap si umar. Respiratia lui o gadila pe fata insa nu o deranja. Mana ei s-a ridicat automat incepand sa se joace cu parul lui, facandu-l sa se linisteasca si sa adoarma. Inedit fata adormi si ea langa el.






Buna am inceput o noua carte. Sper sa va placa! astept parerile voastre.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 06, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aripi FranteWhere stories live. Discover now