Zeventien

1.3K 52 15
                                    

"Hallooo Emma!" Roept Bob door zijn microfoon. "Hallo!" Zeg ik. "Je bent een ontzettend leuke meid, en je staat ook nog eens super leuk op foto's!" hij lacht. "Ga je ook op fashion week lopen?" Zegt hij. "Ehm.. nee niet dat ik weet,"
"Jammer, wel hoorde ik een roddel dat je terug naar Nederland gaat, klopt dat?" Vraagt hij. "Ja, niet permanent, gewoon om mijn vriendinnen weer te zien en wat zaken te regelen," zeg ik.
"Nu een minder leuk onderwerp, vandaag was je broertje jarig, klopt dat?" Er springen direct tranen in mijn ogen, maar ik knipper ze weg. "Ja, mijn ouders en broertje zijn in een auto-ongeluk omgekomen," "Gecondoleerd, fijn dat je er toch nog kan zijn. Maar we zijn hier niet om je te laten huilen, maar om je te verassen. Je bent genomineerd voor choise female Hottie en choice style: female!" Zegt hij. "Holy moly!" Zeg ik en Bob moet lachen.

@/emmadegraaf:
JOO! IK BEN GENOMINEERD VOOR CHOISE FEMALE HOTTIE EN CHOISE FEMALE STYLE! WOOOOOW

Gesprek tussen Cameron & Emma:

Cameron: GEFELICITEERD KIP

Me: Bedankttt

Cameron: Is Shawn ook genomineerd voor iets

Me: Idk, hij heeft nu een interview

Cameron: okeee, ik hoor t wel dan! BYE

Me: BYE

"En niet te vergeten, Shawn, jij bent er ook nog," zegt Bob. Shawn moet lachen. "Ja, ik dacht dat ik vergeten was," zegt Shawn. "Nee jij bent niet vergeten, jullie zijn officieel een stel hè? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" Zegt Bob. "Nou Aaliyah was met haar bij mij thuis en ik was ook met een vriend en toen gingen we gamen met ze allen," zegt hij. Ik onderbreek hem, "Echt niet! Daarvoor al! Ik ging de eerste dag van mijn school in Canada met Aaliyah en al mijn vriendinnen bij haar afspreken, en toen zij ik dat ik geen muffin hoefde," "Owja! En toen zij ik van nou meer voor ons!" We moeten lachen.

- Als ik binnen kom zit er behalve allemaal meiden ook een jongen. De broer van Aaliyah denk ik.
"Kom je? Wil je geen muffin?" Vraagt Aaliyah. "Nee ik houd niet van muffins. Sorry" zeg ik. Terwijl ik dat zeg kijkt die jongen me gek aan. "Hoe kan dat? Je moet deze echt proberen, ze zijn de lekkerste ooit!" Zegt Xanne. "Nee, ik hoef echt niet."
"Je bent echt gek Emma, probeer nou!" Zegt Samantha.
Dan zegt de jongen: "Nou laat haar, meer voor ons toch?" Ik grinnik. Hij heeft een punt. -

"Je houdt dus niet van muffins Emma?" Vraagt Bob. "Ja nou eh.. ik vind het gewoon niet lekker," ik moet lachen. "Maar Shawn, jij bent natuurlijk ook genomineerd! Je bent genomineerd voor Choise new artist!" Zegt Bob blij. "Woehoeee! Cool!" Zegt Shawn.

~

Ik ben met Shawn aan het shoppen. "Dit staat je echt leuk," zegt Shawn. Ik heb een jurkje aan met kant.

"Dat zeg je bij alles!" Zeg ik lachend

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dat zeg je bij alles!" Zeg ik lachend. "Ik koop deze voor je!" Zegt hij als ik weer mijn normale kleding aan heb en hij pakt het jurkje en loopt naar de balie.

"Ik moet een nieuwe iPhone," zegt Shawn als we voor de Apple store staan. "Haha, nou kopen dan," zeg ik.
"Ik neem ze allemaal!" Roept Shawn kinderlijk, als we in de winkel staan.
Voordat ik het weet heeft hij een iPhone 6s gekocht. Als we de winkel uit zijn lacht hij heel geniepig. "Wat is er?" Zeg ik grijnzend. Hij zegt niks maar haalt alleen zijn iPhone uit het tasje, en nog een! "Ik heb er ook een voor jou natuurlijk!" Zegt hij. "Dat hoeft niet! Sha-awn! Ik kan er echt zelf een betalen!" Zeg ik boos. Dit had hij niet hoeven doen. Ik heb best veel geld gekregen van Teenvogue voor de fotoshoots.
"Nou? Dan nog! Ik wilde er gewoon ook een voor jou kopen," hij geeft me een kus op mijn hoofd.

@/bagofshitandmoney:
Emma is alleen bij Shawn voor z'n geld, looks en fame. @/emmadegraaf @/shawnmendes

@/emmadegraaf:
Yeah right, want ik heb geen geld of looks. @/bagofshitandmoney

@/bagofshitandmoney:
Je hebt door hem geld, en zonder hem zou je geen carrière hebben. @/emmadegraaf

@/emmadegraaf:
Ik kende m toch voordat hij populair was @/bagofshitandmoney

@/bagofshitandmoney:
Doe nu maar lekker onschuldig

"Niet reageren Em," zegt Shawn. "Ik weet dat het niet zo is," hij geeft me een knuffel. "Hij doet dit alleen om je boos te maken,"

Don't be a fool [sm]Where stories live. Discover now