Capitolul 3

1.2K 33 6
                                    

Pov Em.

Da imi place de Josh , cui nu i-ar placea , dar nu pot sa zic ca ar rade de mine si si-ar bate joc de mine ,plus ca ar afla toata scoala.

Haideti sa vi-l arat pe Josh.

Haideti sa vi-l arat pe Josh

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

End pov..

(Josh) :- Haide Em ! Promit ca nu iti fac nimic !

(Em) :- Off ! Bine !

Cand dau sa urc am vazut ca m-a prins cineva de incheietura mainii , cand ma intorc sa vad cine este prostul ,dau de fratimiu .

(Alex) : - Unde vrei sa mergi tocilaro ?Ti-am dat eu voie sa mergi sau sa stai cu prietenii mei ? si atunci fara sa vreau am dat in ea ca prostul .Da oameni buni eu imi iubesc sora , as vrea sa o alint , dar dupa ar stii si m-ar vedea toata scoala ca stau cu ea . Asta a fost prima oara  si ultima oara cand am dat in dansa. Deodata o vad ca isi pune mana pe fata si vad ca ii curge o lacrima si as da sa o iau in brate dar mie rusine de prietenul meu Josh , pitica care sta in fata mea se uita la mine si imi spune :

(Em): - Iti promit ca nu o sa mai am niciodata treaba cu voi si tu sa uiti ca ai o sora care te iubeste , dar tu ca prostul stai si dai in mine te comporti de parca as fii ultimul jeg de pe pamant .  O sa iti dai seama cand nu o sa mai fiu ! Si tu Josh de ce stai si te uiti asa ? A fost frumoasa comedia nu ?




Cam atat in capitolul acesta , Va multumesc ca imi cititi povestea si vreau cat mai multi .Oare ce ii va spune Josh ? Oare va rade? Va pup ! :*

TocilaraWhere stories live. Discover now