Let the game begin -upcoming- fantasy/actie

103 7 2
                                    

Een meisje word wakker. Ze weet niet waar ze vandaan komt, wie ze is en heeft verder ook geen enkele herinnering. Ze begint te lopen en word aangevallen door monsters. Ze word gered door een groep geleid door Finn. Uiteindelijk wanneer ze een keer door de stad loopt word ze gevangengenomen en komt ze in een soort slavenhandel terecht. Ze word opgekocht door Finn en noemt haar Ailenel, afgekort Aine. Verder verteld hij haar over het 'spel'  dat ervoor zorgt dat de stad blijft overleven.

In de wereld zijn er voor zover bekend 15 steden die met elkaar verbonden zijn door portalen. Ze kunnen niet zonder deze portalen naar elkaar toe, omdat elke stad is omringd door een vorm van duisternis. Van natuurverschijnselen tot monsters.. Er is maar een bepaalde hoeveelheid voedsel en daar vechten deze steden voor, tegen elkaar. Hiervoor komen ze bijeen in de stad Croccus. Elke stad heeft een bepaald team die als een soort gladiatoren vechten in een arena voor het voedsel.  

Finn lijd zo'n team en is van plan Aine ook op te leiden als één van zijn krijgers. Maar zal het Aine lukken om te overleven in de arena en wat als het niet alleenmaar bij dit spel blijft. Als de duisternis ook weer zijn offer gaat eisen. Net als eeuwen geleden bij de krijger Aissinel.

Ideeën voor boeken en upcoming verhalen.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon