Deel 8

89 8 7
                                    

Marloes

Ga maar proberen te slapen zegt Samuel. Ik voel me vies zeg ik zacht. Wil je douchen vraagt hij. Ik knik. Kom zegt hij en trekt me voorzichtig mee. Hij helpt me met mijn hoodie uit te doen. Ik stap onder de warme douche. Heerlijk.

Samuel

Ik loop naar beneden waar de jongens zitten. Marloes is zwaar toegetakeld mompel ik. De jongens knikken. Linn was in shock zegt Jai. Samuel klinkt er van boven. Marloes.. ik loop naar boven waar ze naakt in de kamer staat. Ze kijkt verlegen naar beneden. Kan je helpen lacht ze zenuwachtig. Ik trek opnieuw de rode hoodie aan bij Marloes. Dankje fluisterd ze zacht. Ik wil weglopen als ik armen om heen voel. Ze knuffeld me..

Nour

Bang nog steeds kijk ik naar de deur. Slapen durf ik niet. Dioni klinkt mijn stem. Niet veel later gaat de deur open. Wat is der vraagt hij lief. Ik durf niet te slapen mompel ik. Kom zegt hij en doet zijn shirt uit. Zijn broek volgt en hij komt naast me liggen. Probeer maar te slapen zegt hij. Al snel sluit ik mijn ogen en val in diepe slaap.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ontvoerd (BBrave)Where stories live. Discover now