Lastbilen

18 2 0
                                    

Denna historia berätta min lärare för mig för ca: ett år sedan.

Jag bodde i ett hus ute på landet ganska tomt runt omkring inte så mycket oljud kanske en bil då och då annars helt tyst. Detta var en regnig dag och jag tänkte att jag kan passa på att tanka bilen så jag åker till bensin macken som ligger några km bort.

Jag kommer fram och tankar bilen sedan ska jag bara in och köpa lite tuggummi så jag tänker att jag låter bilen vara öppen. Jag kommer in i bilen för att åka hem. Samtidigt ser jag en lastbil följa efter mig och jag blir lite rädd men tänker inte så mkt på det då... Lastbilen börjar blinka med fram ljuset. Man BA sluta. Då och då blinka hon/han med fram ljuset och jag blev bara mer rädd när den följde efter hela vägen hem så när jag kom hem sprang jag så snabbt in i huset och ringde 112!!!

Efter det kommer polisen dem ringer på dörren och har med den där killen som blinka med fram ljusen.

- men hallå han e ju farlig vrf har ni med honom?!

- jo det e så att denna man berättat att han så att någon satt i baksätet på din bil för att mörda dig och varje gg han höjde kniven blinka han med fram ljuset så att mannen skulle bländas...

Efter ett litet tag ser hon en man som blir utslängd ur bilen och efter det så e hon alltid noga med att låsa dörren vad hon än gör!!! Kommer ni ihåg denna Ng?

Mannen i fönstret Where stories live. Discover now