10. Kapitola

4K 177 1
                                    

Ráno mě probudil otravný zvuk budíku. Chtěla jsem vypnout to zvonění, když jsem ucítila kolem mého pasu něčí ruce. Stuhla jsem, ale pak si uvědomila, že je to Justin. On měl zavřené oči a pochrupoval. Vymanila jsem se z jeho objetí. Jenom vzdychl a překulil se na druhý bok. Vypnula jsem budík a odebrala se do koupelny. Rychle jsem se osprchovala. Vlasy stáhla do drdolu a oblékla jsem si legíny a svetr, protože venku začíná být škaredě. Zítra jsou Vánoce, co se divím, že. Jdu na trénink, takže se ani nemaluji. Většinou se maluju až po tréninku. Vyšla jsem s koupelny a Justin pořád ležel. Usmíval se, ale měl zavřené oči.

'Vstávej.' Křikla jsem a s třisknutím zavřela dveře od koupelny. Justin něco zastónal a já mezitím si balila věci na trénink. Do školy dneska nic neberu, protože se neučíme poslední den školy v tomhle roce.

'Jdu udělat snídani. Tak se prober a obleč.' Řekla jsem a odešla.

Sešla jsem schody. Na stole mě mile potěšily šátečky, které moje mamka včera jela koupit do pekařství. Vytáhla jsem dva talíře a skleničky. Do skleniček jsem nalila džus a na talíře jsem položila každému jeden šáteček. Začala jsem jíst, když jsem uviděla Justina scházet schody. Měl vlasy rozházené do stran. Byl sexy. Usmál se na mě a přisedl si. S Justinem jsme se najedli, vzali věci a jeli na můj trénink. Celou cestu jsme si povídali. Přijeli jsme tam. Justin šel zase na tribunu. V šatnách jsem se převlékla do plavek, rovnou si nasadila i čepici. Když jsem vycházela s šaten, tak jsem uslyšela že na mě někdo volá.

'Hej Molly!' Otočila jsem a uviděla Mikea. Mike je krásný černovlasý kluk. Je vysoký a a ramenatý, svalnatý. Prostě plavecká postava.

Ale na Justina nemá.- ozvalo se mé svědomí.

Usmála jsem se na něho. On přiběhl a objal mě. Hned jsem mu objetí opětovala.

Šli jsme chodbou, která vedla rovnou k bazénu. Všichni kluci mě pozdravili. Někteří se mě zeptali, jak se mám a takové další řeči. Nevím proč, ale každý kluk se tu na mě dívá, jako kdybych byla nahá. Ale vážně bohužel si nedělám srandu. Začali jsme se rozcvičovat. Je divné, že na plavání půjdu až po prázdninách. Skoro dva týdnu nebudu plavat. Jsem ráda, potřebuju odpočinek.

'Ták! Běžte do té vody ne?' Vykřikl trenér a my se začali smát. Všichni jsme naskákali do vody.

'Dneska jedeme dýchačky' řekl trenér a pár lidi začalo protestovat. Já jsem jsem nijak nerágovala. Tyhle tréninky mi nějak nevadí.

(Pozn. Autora: dýchačky= v plavání dýchací trénink. Plave se pomalu a na nejméňe nádechu. Já osobně tyhle tréninky nenávidím:D)

'Takže plavete prsa. 500m na nejméňe nádechů.' Vykřikl trenér a já jenom na souhlas kývla.

Dnešní trénink byl otřesný plavali jsme kolem dvou kilometrů. Některým to připadá málo, ale když plavete dýchačky je to hodně. Trenér furt křičel, že prý poslední trénink v tomhle roce, tak ať se neflákáme. Vždycky když jsem se podívala na Justina, tak se smál a nebo se díval do mobilu.


'Tak naschle.' Křikla jsem po trenérovi a mávla

'Molly! Pojď sem.' Zařval, tak jsem se otočila a šla směrem k němu.

'Ano trenére?' Zeptala jsem se.

'Domluv se s Mikem kvůli tomu mistráku v Kalifonii. Je to sice na konci ledna, ale ať máte letenky a všechno zařízené.' Usmál se.

'Dobře. Nashledanou.' Kývla jsem hlavou a šla směrem do šatny. V šatně jsem se osprchovala a dala si u zrcadla make-up a řasenku. Rty jsem si namalovala leskem.

Never say Never, Bieber.Where stories live. Discover now