hoofdstuk 4

18 1 0
                                    

pov dioni

ik trok blozend terug en zag nikki ook blozen wat is ze ook schattig. sinds ik hier op school zit denk ik alleen maar aan haar. ze was gewoon liefde op het eerste gezicht.  zullen we gelijk uit school naar de bios gaan vraagt ze is goed antwoord ik ze pakt haar tas en loopt het lokaal uit ik pak ook mijn tas en ga naar mijn kluisje.

pov nikki

snel loop ik naar mijn kluisje om mijn boeken te verwisselen snel komt Evie naar me toegelopen waarom duurde het zo lang voordat jij en dioni uit het lokaal waren vraagt ze met een grijns .

nou ik wou dioni een kus op zijn wang geven maar hij mij ook en toen zoende we vertel ik oehhhh roept Evie keihard en ja hoor de jongens komen naar ons toegelopen. wat is er aan de hand vraagt sam met een grijns niks hoor zeg ik met een knalrood hoofd jawel ik zie het aan je zegt sam met een grijns oke loop maar ff mee ik vertel hem het hele verhaal en hij begint nog breder te grijnzen haal die grijns van je smoel leijten roep ik lachend. we lopen terug naar de jongens ik kijk Evie aan en we krijgen de slappe lach wat is er zo grappig vraagt cassius niks hoor zegt Evie lachend we lopen met zijn alle naar de les. ik loop nu alleen acteraan als dioni opeens naast mij komt lopen hij pakt me hand en hand in hand lopen we naar onze laatste les. als de bel gaat loop ik naar mijn kluisje en wacht op dioni 2 minuten later komt hij aanlopen op mijn scooter rijden we naar de bios. aangekomen bij de bios pakt hij me hand vast en samen lopen we naar binnen. we kopen kaartjes en gaan de zaal in halverwege de film is er pauze schat ik ga ff plassen zegt dioni is goed zeg ik .als hij na 10 minuten nog niet terug is besluit ik toch maar ff te gaan kijken als ik naar de wc loop zie ik dioni maar hij is niet alleen hij staat een of andere slet aftelebberen tranen springen in mijn ogen. ik loop naar bioscoop zaal pak mijn spullen en loop naar mijn scooter net als ik bij mijn scooter ben komt dioni aangerent nik wat ga je doen vraagt hij wat intreseert jou dat nou ga naar die slet van je zeg ik bot en ik rij weg naar huis thuis aangekomen ga ik gelijk naar boven en trek ik mijn pyama aan net als ik in bed lig hoor ik mijn telefoon afgaan en zie dat ik in de groep squad gezet ben ik beluit maar een berichtje te sturen.

SQUAD

ik: Hoi.

allerbeste vriend van de hele wereld: hoi nik .

jaitje: yooo.

cassius: goedenavond.

kaj:heee.

Evie: hee nik hoe was je middag met Dioni?

ik:zwaar kut...

allerbeste vriend van de hele wereld: watss upp.

ik: in de pauze zegt die klootzak dat hij naar de wc moet na tien minuten was hij er nog niet dus ik beslooot maar te gaan kijken en toen stond hij een of andere slet aftelebberen.

Evie:  DIONI KLOOTZAK WAAROM??

Dioni: nik sorry het spijt me heel erg.

ik: sorry is misschien te laat gezegd zaterdag kan je op je buik schrijven.

Dioni: nee pleasse geef me nog een kans.

ik: oké dan zaterdag is je laatste kans.

ik sluit mijn whatsapp af en ga slapen. de volgende ochtend maak ik me klaar voor de date met Dioni.

i love you more than you ever know......Where stories live. Discover now