3. rész

918 39 1
                                    

Adél szemszöge:

Felém hajolt. Megcsókolt. Gyomromban ezer pillangó kezdett röpködni. Csókunkat gyereksírás szakította félbe. Égővörös fejjel indultam a kicsihez, Balázs követett. Felvette az ölébe, majd ringatni kezdte. Addig én elkészítettem a tápszert. Átvettem és dúdolni kezdtem. Aludj békében el álmod legyen nagyon szép, a csend hangja most átölel az álom egy másik lét. Kétszer énekeltem el a dalt, de nem akarta lehunyni a szemét. Új ötletem támadt.

-Balázs, vigyük el kocsikázni, hátha az elaltatja!-Becsavartam egy takaróba beültünk a kocsiba, és tervem beigazolódott. Néhány perce autózhattunk, amikor már csak egyenletes szuszogását lehetett hallani. Hazaérkezésünkkor betettük a kiságyába, majd mi is aludni tértünk. 

Reggel egy ölelő kar között ébredtem. Megfordultam, mire ő is ébredezni kezdett. 

-Jó reggelt-mondtam két ásítás között.

-De még milyen jó-felelte még csukott szemmel. Telefonja csörgése végleg felkeltette.

Balázs szemszöge:

Mindent feltettem egy lapra. Megcsókoltam. El sem hiszem, hogy mostantól minden reggel mellette kelhetek fel. Ahogy tegnap este hozzám bújt elalváskor... olyat eddig sose éreztem. Reggeli ébresztőjét meg tudnám szokni. Azonban telefonom megszakította ezt a pillanatot. Időközben Adél elment felkelteni Annácskát, addig én felvettem a telefonom. Szalai volt az.

-Szia haver-vettem fel a telefont.

-Csá! Beengedsz?-le is tette a telefont. Mi van? Felvettem egy farmert egy fehér pólóval és lesiettem az az emeletről. Az ajtóban valóban Ádám állt. Csodálkozásomnak utat  engedtem.

-Hát te?

-Jöttem meglátogatni téged és Annára is kíváncsi vagyok.-felelte, majd bejött, leült a kanapéra. Otthon érzi magát. Ekkor a lépcső felől lépteket hallottam. Megérkezett a nagyon is frissnek látszó barátnőm a babócával. Szívem nagyot dobbant.


Sziasztok, megérkezett az új rész, remélem tetszik.

A zene címe: Ossian-Álmod legyen  

Társad egy életre (Dzsudzsák)Where stories live. Discover now