10 глава

3.7K 124 13
                                    

След 30 мин стигнахме на летището.Аз излезнах от колата а Зак взе багажа и тръгнахме към терминала,от който излита нашия самолет за Хавай.Тъкмо да се качим в самолета когато си бръкнах в джоба и разбрах,че съм си забравила паспорта в колата.Казах на Зак бързо да ми даде ключовете.Селед като ми ги да на един дъх изтичах до колата.Взех паспорта и се забързах колкото се мога повече.Стигнах на време,тъкмо затваряха вратите.Зак ме чакаше на местата ни.Седнах,за да си поема въздух,но точно тогава Зак ме целуна.Едвам издържах без вездух.Бяхме в първа класа.Стюардесата идваше през пет минути,за да ни пита дали искам нещо.Стана ми скучно,Зак или си играеше или говореше по телефона,затова си сложих слушалките и неусетно съм заспала.

Г.Т. Бела:
Докато спях най спокойно някой ме събуди с целува.Естествено това беше Зак.
-Ставай красавице.Следмалко кацаме.
-Добре.И веднага след това му се нахвърлих.И се натискахме в самолета.Той ме целуваше по врата,което накара лек стон да излезне от устата ми такаче само той да го чуе.След 10 мин стюардеста ни прекъна и каза да си сложим коланите,защото след 15 мин кацаме и може да има турболенция.

След 20 мин.
Току що бяхме се приземили в Хавай.Всичко беше в палми и миришеше на море.Всички бяха или по бански или по къси панталони.Гледах ги и си мечтаеш и аз да съм като тях.Да живечя на море.Докато мислех Зак ме прекъсна.
-Скъпа,хайде колата ни чака ей там и ми посочи тази невероятна кола.

Влезнахме в колата и след 10 мин бяхме пред хотела.Останах без думи.Вцепених се на едно място с отворена уста и просто гледах страхотния хотел.

Влезнахме и Зак взе ключовете за стаята ни.Той отключи и аз останах без думи това не беше стая тива си беше цял апартамент.

Всичко беше просто перфектно.
Излезнах на терасата,за да видя глетката беше много красиво.Докато се наслаждавах.Зак ме вдигна и ме отнесе до леглото там ме пусна и започна да съблича дрехите ми,и аз неговите.Той ме целуваше по цялото тяло караше ме да настръхвам.

След 30 мин.
Аз и Зак вече бяхме готови.Той ми каза да се облека,защото излизаме на разходка из курорта.

А Зак беше без блуза с дънки.Беше много секси.

Аз се гримирах сплетох си косата и бяхме готови.Излезнахме от хотела докато се разхождахме видях магазин за рокли дръпнах го и влезнахме вътре.Той седна на диванчето,а аз започнах да обикалям из магазина.Тогава намерх роклята,в която се влюбих още щом я погледнах.Незнаех,че има любов от пръв поглед с рокля.Отидох в пробната и се иблякох роклята.Излезнах да ме види Зак,и му светнаха очите.Веднага скочи сграпчи ме и ме целуна.Наведе се и ми прошепна на ухото,че по красиво и секси момиче не е виждал досега.

Аз се изчервих като домат.Платихме и излезнахме от магазина.Докато се разхождахме Зак се спря пред магазин за бельо.
-Скъпа,трябва да ти веземем ново бельо.Влезнахме в магазина.И след 30 мин туткане излезнахме.Вече беше станало 20:00.Зак ми каза,че утре целият ден го е планирал от А до Я.

Прибрахме се в апартамента и влезнахме да се изкъпем.Аз останах по бельо,а Зак по боксерки легнах.След 5 мин той легна и ме придърпа до себе си.Сз се обърнах с лице към него и му казаха лека нощ.Той ми отвърна със същото и ме целуна.След това съм заспала неусетно в прегрътките му.

Момчето, в което се влюбихWhere stories live. Discover now