Cât de mult poţi ciordi ?

419 27 4
                                    

La ora de geografie , cand toti dadeau test , mai putin eu si inca 15 elevi deoarece avem 3 note , ne-am gandit sa facem un concurs : Cât de mult poţi ciordi ? Si eu eram primul canditat la marele premiu : 1 leu si un pix ! Mare afacere fiindca eu mereu imi pierd pixul , iar de 1 leu ma duc sa imi iau bomboane , dar pana acasa le pierd , mi le fura careva sau sa ma intalnesc cu cineva cunoscut care mi le ia.Sa inceapa concursul : Am deschis ghiozdanul si am inceput sa bag : pixurile ,cartile , penarele si tot ce mai aveau colegii pe banca la mine in ghiozdan . Deodata il vad pe Zamfir cum se intoarce spre mine si spune nervos :

-Ce faci ma ? Dai cu jula ? 

-Nu , Zamfire . Cum sa fa . . . -nu am apucat bine sa termin ca mi-a si dat un pumn in gura-

-Sa imi mai iei tu lucrurile ca te bat pana te pisi pe tine , dupa nu o sa mai fi strigat Bondoc , o sa fi strigat Pisorcea !

***

In pauza si-a luat si Zamfir bataie de la unu Sorin care i-a tras un 43 in bot , la propriu , iar saracul Zamfir a fost luat cu targa si dus la cabinet. Sarac la propriu ca nu a avut si amaratu' la el 1 leu sa cumpere 2 pastile . Vai de capu' tau , animalule ! 

-Mai continuam concursul , fata de mop ? -zise Barzea-

-Daca te bag in p***a ma-tii zici ca sunt nesimtit , da?

Prostul şcolii generale .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum