Kako???

81 13 6
                                    

Justin i Emnuelini roditelji bili su kod nje u bolnici. Imala je slomljenu lijevu nogu i desne ruke.

Flashback

Emanuela je uspjela položiti vozački iz prvog puta. Bila je odlična vozačica. Jednog jutra Emanuela je pješke išla do Justina. Htjela ga je pitati bi li išai s njom do supermarketa pošto mora ići u kupovinu. Ali Justina nije bilo kod kuće. Emanuela je nakon toga otišla u auto i krenula. Vozila je i htjela se zaustaviti ispred supermarketa. Kada je htjela zakočiti nije mogla. Izgubila je kontrolu nad vozilom i zabila se jakom brzinom u stup. Imala je sreće pošto su ljudi bili u blizini inače je moglo biti gore. Emanuelu su odmah odvezli u bolnicu. Kada su pogledali auto vidjeli su da joj je netko presjekao kočnice. Brzo su obavjestili njezine roditelje, a oni Justina. U roku od 10 minuta svi su bili u bolnici.

End of flashback

I tako sada svi sjede oko njezinog kreveta. Emanuela se probudila i ispričali su joj što se desilo. Nije mogla vjerovati ko bi joj to napravio. Pošto nije imala neprijatelja (ili je samo tako mislila). U sobu je ušao doktor i rekao ima da će Emanuela moci ići kući za dva dana. Da još malo mogu vidjeti njezino stanje. I još je rekao da Emanuela ima velike sreće, pošto je mogla zaraditi i veće ozljede. Nitko o tome nije htio ni razmišljati. Samo su htjeli oraspoložiti Emanuelu. Proveli su cijelo popodne kod nje. Justin je ostao s Emanuelom i preko noći, a njezine roditelje uspio je uvjeriti da odu kući.

Evo još jednog nastavka. Nadam se da vam se sviđa. Neznam kada će sljedeći nastavak pošta uskoro počinje škola i imam dosta toga za ponoviti i moram pročitati lektiru. Votajte i komentirajte. Pročitajte priče od saamolaaura i SilvijaRii. Bok 😘😘

Ljubavne brige (ZAVRŠENA)Where stories live. Discover now