κεφάλαιο 1

814 60 21
                                    

Πονος και οδυνη . 

Δεν του αρεσαν καθολου αυτες οι λεξεις . Με το σεξ τις ξεχνουσε . Ενιωθε δυνατος . Μεχρι που εμαθε την αληθεια . Η βροχη πεφτει . Αυτος σιωπηλος μπροστα απο την μαρμαρινη πλακα της αδερφης του , θυμαται σαν χθες που επαιζε μαζι της στον κηπο . 

Κρατησε την αναπνοη του και τα δακρυα του οσο ο κοσμος ηταν μπροστα . Στο σπιτι τον περιμενε το μεγαλο ξεσπασμα . Εκει που δεν θα τον βλεπει κανεις . Το κλουβι της αδυναμιας του , το ιδιο του  το σπιτι , εκει ξεσπουσε μονο . 

Κλεινει τα ματια για λιγο και θυμαται 

Την αδερφη του εξω απο την λεκανη , μαχαιρωμενη στο στομαχι και στις φλεβες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Την αδερφη του εξω απο την λεκανη , μαχαιρωμενη στο στομαχι και στις φλεβες . Ειχε γυρησει απο ενα οργιο με 2 ασιατισσες  , εκεινη τον καλουσε συνεχως στο τηλεφωνο λεγοντας του οτι δεν ειναι καλα . Η αδερφη του ηταν παντα υπερβολικη . Εκεινη την μερα ομως δεν υπερεβαλε .. 

Ο Ερικ κοιταξε πισω του . Ειδε μια νεα κοπελα  με μαυρα μαλλια και ανοιχτα μπλε ματια . Φορουσε ενα μαυρο στενο τζιν , αθλητικα παπουτσια και ενα δερματινο μπουφαν . Ηταν αδυνατη και τον κοιτουσε εντονα . Δεν της εδωσε σημασια . 

Πηγε στο καφε απεναντι απο το νεκροταφειο . Καθησε στο τραπεζι κοντα στο παραθυρο και κοιταξε τους θαμωνες . Δεν εμπαινε κανεις να κεραστει τον καφε της παρηγοριάς για τον θανατο της αδερφης του . 

Εκεινη η κοπελα μπηκε στο μαγαζι . Εκατσε στο απεναντι τραπεζι . Της εριξε ενα αδιαφορο βλεμμα . Εκεινη εβγαλε απο την τσαντα της ενα χαρτι και ενα μολυβι . Εδειχνε να ζωγραγιζει . Ο σερβιτορος της αφησε τον ιδιο καφε που ειχε παρει και εκεινος . Τον κοιτουσε εντονα για λεπτα . Εκεινος ομως εδειχνε πνηγμενος στον πονο του . 

Του εκανε νοημα να πληρωσει . 

-Ο καφες μου .. μονο .. τελικα .. λεει ο Ερικ 

-Ειναι και αλλος ενας κυριε .. λεει ο σερβιτορος 

-Μα ηπια μονο εναν και δεν ηρθε κανενας για την κηδεια . 

ΒάκχοςWhere stories live. Discover now