Η συναντηση.

619 67 8
                                    

Το επομενο πρωι,το ξυπνητηρι χτυπησε στις 6 το πρωι.Εχω ραντεβου στην BigHit για συνεντευξη και οντισιον.Θα πρεπει να παρουσιασω μια χορευτικη παρασταση και να τραγουδησω ενα αγγλικο και ενα κορεατικο τραγουδι.Δεν ειμαι τοσο καλη στον χορο οποτε δεν ξερω τι με περιμενει.
Η ωρα εχει παει 8 και πρεπει στις 8:30 να ειμαι στο κτιριο του BigHit στον 6ο οροφο.Εχω αρκετο αγχος μπορω να πω.Φορεσα αυτα εδω τα ρουχα,βαφτηκα λιγο,εφτιαξα τα μαλλια μου και εφυγα.

Φορεσα αυτα εδω τα ρουχα,βαφτηκα λιγο,εφτιαξα τα μαλλια μου και εφυγα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αφου βρηκα ταξι και εφτασα στον προορισμο μου μπηκα μεσα στο BigHit.Ευτυχως ηταν μια γραμματεας εκει,αρα θα ηταν πιο ευκολο να βρω που να παω.
Εγω:Γεια σας.Προς τα που ειναι ο ανελκυστηρας;
Γραμματεας:Καλημερα!Στριψε αριστερα και θα τον βρεις.
Εγω:Ευχαριστω!
Μπηκα μεσα στο ανσασερ και πατησα το κουμπι του 6ου οροφου.Σταματησε το ανσασερ στον 4ο οροφο και μεσα μπηκε ενα αγορι.Δεν φαινοταν το προσωπο του καθαρα.Ξαφνικα,το ανσασερ σταματαει.Το αγορι προσπαθησε να πατησει το κουμπι του 6ου οροφου.Δεν κουνιοταν τιποτα.Περασαν 5 λεπτα αμηχανης σιωπης.Στη συνεχεια για να σπασω τη σιωπη μιλησα.
Εγω:Γεια σου.
?:Γεια.
Εγω:Πως σε λενε;
Δεν απαντησε.Δεν ρισκαρα να ξαναρωτησω ή γενικα να ξαναμιλησω.Μετα απο 2-3 λεπτα απαντησε.
?:Jimin.Εσενα;
Οπα τι ειπε;Jimin;Δεν μπορω να το πιστεψω.Ακουω BTS εδω και χρονια.Λες;
Εγω:Υ/Ν.Και πως και εισαι στο BigHit;
Jimin:Ας πουμε δουλευω εδω.
Εγω:Μπορω να δω το προσωπο σου αν επιτρεπεται;
Και τοτε εβγαλε την μαυρη μασκα που καλυπτε τα χειλη του και την μυτη του.Ηταν οντως ο Jimin.Μπορει και να ειχα παραισθησεις.

Μπορει και να ειχα παραισθησεις

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
By chance~Where stories live. Discover now