Three.

1.1K 87 12
                                    

Grace Jane Parker.

Ik loop zo snel als ik kan naar de deur. "Komen jullie nog?" Vraag ik hijgend nadat ik de deur heb geopend Selena heb binnengelaten en zie dat Harry en Matthias er nog lang niet zijn.  Ze knikken, of dat proberen ze toch en ik loop naar de woonkamer waar ik de zakken en mezelf in de zetela laat vallen. Terwijl ik op adem probeer te komen staar ik naar het plafond. Ik voel hoe de zetel naast me inzakt en hoor een zware ademhaling. Harry. Vandaag heb ik hem beter leren kennen en hij is fantastisch. Eindelijk een jongen die me leuk vind om mezelf, en niet om de populaire versie. Ik sluit mezelf voor even af van de wereld en denk terug aan de voorbije uren.

Grinnikend huppel ik verder de mensen die me raar aankijken negerend. Stil aan voel ik hoe de persoon achter me me inhaald en dan geef ik het maar op. Hijgend buig ik mezelf naar voor en zet mijn armen op m'n knieën kijkend naar de grond. Opeens voel ik twee qterke armen om me heen en de tatoeages veraden onmiddelijk van wie ze zijn. Harry. Hij tilt me op en met mij in zijn armen loopt hij opweg naar de snoepwinkel. "Ik vind je leuk.." fluistert hij in m'n oor. Nee, Grace dit heb je je ingebeeld? toch? nee het was echt. Ik durf niet te reageren en dat hoeft ook niet want we lopen de snoepwinkel al binnen. Hij zet me neer en daarna zoeken we als twee kleine kinderen ons snoep uit en rekenen af. Samen, met ieder een snoepzak in z'n hand, huppelen we terug naar de winkel waar we Selena en Matthias hebben achtergelaten. Gelukkig zit Matthi nog steeds op hetzelfde stoeltje en informeert ons dat Selena nog steeds niet gekozen heeft. Ik loop naar het hokje toe en net wanneer ik mijn hoofd tussen het gordijn wil steken om te zien waar ze blijft gaat het open en komt Sel eruit gewandelt; "Ik neem ze beide mee." zegt ze en loopt met twee mooie jurkjes naar de kassa.

Ondertussen zijn onze snoepzakken leeg en denk ik dat ik heel mams creditcard heb geplunderd, wat ik af en toe mag van haar fantastisch niet? Dus we besluiten nog snel langs Starbucks te gaan. We bestellen ieder ons drankje en gaan even later de bestelling afhalen. Samen zitten we aan een tafeltje wanneer Matthias op een idee komt. "Hey!? Was het vandaag niet het verjaardagsfeest van Kylie?" Vraagt hij. Alleen al bij het horen van haar naam kan ik al braken. Kylie is de bitch op school. Ze staat bekend voor spijbelen en verslaafd te zijn aan haar gsm en aan mode. Niet zomaar mode maar volgens haar Celeb Fashion. Nouja ik wil het nog niet eens weten. In ieder geval ze heeft van niemand bang buiten mij. Eigenlijk wel grappig. Ik hoor heo iemand mijn naam zegt waardoor ik mijn gedachten stop zet. "We hebben besloten dat we naar dat feest gaan. Ga jij mee?" Vraagt Selena. "Ik euhm- Denk van niet." mompel ik. "Grace je hebt toch niets te doen je moeder en zus zijn beide weg. Als het je niet aanstaat kan je nog steeds naar huis gaan?" Ik denk na. Misschien heeft ze gelijk. Uiteindelijk stem ik dan toch maar in. Even later lopen we met z'n vieren de Starbucks weer uit.

Dus nu zit ik hier. Ik kijk hoe laat dat het is en sta op. Ik informeer de andere dat ik me ga klaarmaken en Selena vraagt of ze hier mag blijven. Ondertussen gaan de jongens naar huis en spreken we af waar we elkaar weerzien. Samen met Selena sleur ik de zakken met nieuwe kleren de trap op. Nu komt de grote vraag.. Wat trekken we aan? 

Na lang zoeken en heb ik dan toch een prachtig jurkje gevonden. Het is een zwart jurkje met korte mouwen en gouden vlekjes. Daarbij heb ik zwarte pumps en zwarte oorbellen. Ik maak lichte smokey eyes en spuit wat parfum op. Ik zet de krultang wat in m'n haar en laat dat ook los hangen. Wanneer ook Selena klaar is lopen we de trap af. Wanneer ik beneden ben kom ik Ellie tegen. "Wow.. Je ziet er prachtig uit zusje." Zegt ze twerwijl ze me van boven tot benenden aankijkt. Ik bedank haar en beloof dat ik niet te laat thuis zal zijn want Ellie ging toch niet bij Amy blijven slapen.. Daarna lopen we naar de straat waar we met de jongens hebben afgesproken. Alweer krijgen ik en Selena complimentjes dat we er prachtig uitzien. Samen lopen we het huis binnen. De geur van een feestje hangt hier duidelijk al in de lucht want het riekt hier naar alcohol en sigaretten.. Ik heb het niet echt meteen naar m'n zin maar ik had belooft toch even de blijven.

Een uurtje later wil ik vertrekken want ik heb inmiddels al gedanst en heb al een glaasje alcohol op net zoals ik beloofd had te doen voordat ik zou vertrekken. Ik zeg iedereen gedag maar alleen Harry vind ik nergens. Ik had gehoopt dat het vanavond misschien romantisch zou zijn maar na een kwartier was ik hem al kwijt.. Ik denk eerlijk gezegd dat hij ook iets voor mij voelt. Want deze namiddag had hij zelfs in mijn oor gefluisterd dat hij me leuk vond. Ik hoopte dat er iets ging gebeuren ookal was het maar een klein teder kusje. Ik verlangde naat zijn lippen op de mijne. Eén ding is zeker, ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Na even gezocht te hebben loop ik naar de hal. Ik trek de deur open en wat ik dan zie breekt mijn hart.

Harry staat zoenend met één of ander slet tegen de muur. Nee. Zeg dat het niet--' Kylie. Harry staat te zoenen met Kylie. Een traan rolt voor mijn wang. Zo snel ik kan maak ik me uit de voeten. "Grac- Grace! Wacht!" Shit hij heeft me gezien. Ik begin te lopen wat niet evident is op toren hoge schoenen maar het lukt wel. Gelukkig was het feest niet zo ver van thuis. Harry loopt nog steeds achter me aan en roept verschillende dingen die ik niet eens versta. Zo snel ik kan open ik de voordeur. Ik voel een hand op m'n schouder maar doe hem weg. Ik sla de deur dicht en laat mezelf zakken. Ik begin te huilen. "Grace? Grace!?"  Ellie komt de trap afgeholt en zet zich naast me neer. Ze neemt me vast en vraagt of ik haar wil vertellen wat er aan de hand is. Ik knik en vertel het het haar.

Ik zeg dus letterlijk alles. Vanaf de eerste keer dat ik tegen hem botste in de schoolgang tot het moment van net toen hij zijn hand op m'n schouder legde. Ook vertel ik haar m'n gevoelens. Hoe hopelood verliefd ik ben. En hoe ik hoopte dat hij de ware zou zijn. Heel de tijd luisterd ze aandachtig. En nadat ik uitgesproken ben zegt ze ook niks. Daarom hou ik van haar ze weet wanneer ze haar mond moet openen en wanneer zeker niet. Na een korte stilte stelt ze voor een film te kijken.

Samen kruipen we met een bak ijs en 100 pakjes zakdoeken in de zetel. Een lekker warm dekentje om ons heen en samen kijken we uiteindelijk de titanic. Daarna val ik in een droomloze slaap op de zetel.

-----------------------------------------------

Hi Guys!! Ik ben 5 minuutjes te laat sorry.. Maar ik had niet veel inspiratie.. De outfit van Grace en Selena staat op Polyvore en die van Grace staat ook nog hiernaast'!

Comments en Q&A vragen zijn meer dan welkom ik heb ze beiden nodig!!

lots of love xxxMc

The Twins. Niall/Harry.Where stories live. Discover now