Part 21

346 20 2
                                    

A baleset óta fél év telt el . Munka egyre több van , de szerencsére van segítségem Brooks személyében . És hogy mi van közöttünk ? Sajnos az ég világon semmi . Én egyre jobban belé estem . Ő pedig nem mutat semmi jelet .

Cara már a nyolcadik hónapban jár . Pár napja tudtam meg , hogy keresztanyuka leszek. Alig várom már , hogy megszülessen az én kis keresztfiam . Olyan jó ezt kimondani . A keresztfiam .

Holnap lesz a 20. szülinapom . Brooklyn állandóan basztat , hogy ő elvisz engem moziba és ríttig arra a filmre amire minden szerelmes beül . Vagyis a Sötét Ötven Árnyalatára . Elővetítésre . Február 9 . –én .

Ma rengeteg munkám volt . Csak tízen jöttek és személyenként több mint egy órát kellett dolgozni . Ahogy éjfélkor hazaértem , lefeküdtem és egyből el is aludtam . A szemeim kiesnek olyan fáradt vagyok .

Reggel kipihenten keltem fel . Mikor megfordultam azt hittem ott visz el a mentő . Brooklyn ott ült a fotelbe és telefonozott . Felnézett egy pillanatra és észrevette , hogy felkeltem .

- Boldog szülinapot . – jött oda az ágyamhoz

- Köszönöm .

- Én kimegyek , fél órád van , készülj el . – mondta és kiment a szobából .

Nagy nehezen kikászálódtam az ágyból és a fürdő felé vettem az irányt . Mikor megláttam magamat a tükörbe egy csöppet megijedtem . A tegnapi sminkemet elfelejtettem leszedni este így a kinézetem rosszabb volt egy zombinál is . Levetkőztem és beálltam a forró víz alá . Szép lassan megfürödtem és megtörölköztem .

Magamra csavartam a törülközőt és kimentem a fürdőből és bementem a gardróbba . Kiválasztottam egy kockás inget hozzá egy fekete trikót , valamint egy fekete térdnél kiszakított nadrágot . Felöltöztem és a táskámmal lementem .

- Minek kell ilyen korán menni ? – kérdeztem mikor elővettem egy müzli szeletet .

- Drágám fél tizenkettő van . Nem keltél fel olyan korán . – felelt nekem Brooks .

- De nem is reggeliztem és éhes vagyok .

- Majd a plázában meghívlak reggelire csak induljunk el .

- Jól van akkor . – duzzogtam .

Felvettem a bakancsomat és kimentünk az ajtón . Mikor megláttam a kocsiját elállt a szavam.

- Szerelmes vagyok a kocsidba . – mondtam neki mire nevetni kezdett .

-

- Ezt mikor vetted ? – kérdeztem miközben beültem a kocsiba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ezt mikor vetted ? – kérdeztem miközben beültem a kocsiba .

- Mivel a réginek volt pár baja , így megleptem magam ezzel a szépséggel még január elején .

Az Én Barna Hercegem/Brooklyn Beckham/Where stories live. Discover now