{15}

6K 227 36
                                    

Pov Louis.

Harry en ik zijn ondertussen thuis. We zijn erachter gekomen dat de auto van die jongen als gestolen staat vermeld. Ik ben bang dat Rose in de problemen komt.

Niall, Liam en Allison zijn nog wat aan het zoeken met de auto. Ik heb gemerkt dat 'het meisje', Rose dus, overal op het nieuws is. Zelfs twitter staat er vol mee.

We zijn wel een paar keer gebeld maar hebben geen antwoord gegeven over de vragen die over Rose gaan.

Harry en ik zitten nu in stilte op de bank. Waar zal ze zijn? Hoe gaat het met haar? Allemaal vragen spoken door mijn hoofd.

Ik hoor de voordeur sluiten en zie Niall, Liam en Allison de kamer binnen komen. 'En?' Vraagt Harry. 'Niets,' antwoordt Liam.

Ik zucht. Niall gaat naast mij zitten. 'Allison, weet jij misschien waar ze kan zijn? Jij kent haar het beste.' Allison denkt na. 'Het zal me niks verbazen dat ze iemand heeft bedreigt voor onderdak,' zegt ze.

Iedereen kijkt haar met grote ogen aan. 'Doet ze zoiets echt?' Vraagt Liam. Allison knikt. 'Ze steelt ook wel eens iets.' Ik geloof haar niet.

'En dat weet jij zeker?' vraag ik. 'Jep. Ze is alleen zo slim dat niemand het merkt.' Ik zie in haar ogen dat ze liegt, maar ik zeg er niks van.

Niall kijkt me aan met een 'ik-geloof-haar-niet' blik. Ik geef hem een soortgelijke blik terug.

'Hoe weet jij er dan iets van?' Vraagt Niall. 'Van die Luna,' zegt ze.

Oké Allison Chanel Woods, je kunt goed liegen. Ik pak mijn mobiel om te kijken hoe laat het is. Half zes.

'Laten we een pizza bestellen en daarna zien we wel,' zegt Harry na een tijdje. Ik knik instemmend.

Pov Niall.

We zijn de hele avond bezig geweest om te proberen haar mobiel te traceren. Het is niet gelukt.

Ook bellen heeft geen zin gehad. Nu lig ik in bed. Het is inmiddels al twee uur geweest. Ik probeer al een uur te slapen, maar het lukt niet.

Ik blijf maar nadenken over waar Rose kan zijn. Het feit dat degene met wie ze in de auto stapte, rijdt in een gestolen auto maakt alles nog erger.

Na nog wat gepieker val ik in een onrustige slaap. Maar ik word al snel wakker door een deurbel die gaat.

Het is vast weer zo'n fan die denkt dat hij of zij 's nachts aandacht kan krijgen. Mooi niet. De bel gaat nog twee keer. Ik begin me te ergeren en stap uit mijn bed.

Ik doe een joggingbroek en een shirt aan. Fans hoeven me niet halfnaakt te zien. Al vinden de fans dat natuurlijk niet erg.

Ik loop slaapdronken naar beneden en open de deur op een kiertje. Ik wrijf in mijn ogen om goed te kunnen zien wie er staat.

Het is een meisje. Haar mascara is uitgelopen. Waarschijnlijk heeft ze gehuild. Ze hapt naar adem, omdat ze waarschijnlijk heeft gerent. Als ik goed zie wie het is worden mijn ogen groot.

Rose!

Pov Rose.

Het is inmiddels één uur 's nachts. Je vraagt je vast en zeker af wat ik hiervoor deed? Eigenlijk helemaal niks. Ik heb wat gepraat met Justin en we hebben nog wat gegamed.

'Moet ik op de bank slapen?' Vraagt Justin. We staan namelijk op het punt om te gaan slapen. 'Nee is niet nodig.' Ik glimlach naar Justin.

Hij glimlacht terug. 'Ik ga me omkleden. Ik zie je zo wel.' Ik pak mijn tas en neem hem mee naar de badkamer.

Adopted By 4 Crazy Boys | 1D Fanfictie ✔Where stories live. Discover now