(: Güzel Dua ;)

3.3K 220 63
                                    

Selamün aleyküm tatlı okuyucular. Yeni bölüm geldi. Hemde harika bir şekilde geldi.

Yeni bölüme geçmeden önce bu bölümü iki kişiye ithaf etmek istiyorum.

Biri bu bölümde ve diğer bölümde fikirleriyle yanımda olan kuzenim Derya8Ceren

Diğeride en iyi dostum, herşeyimsin evvalalar856

Son olarak birşey daha söylemek istiyorum. Bir kardeşimizin kitabıma yaptığı yorum beni çok kırdı. Evet çok kötü bir yorumdu ama her ne olursa olsun o benim kardeşim. Biz müslümanız elhamdülillah, müslüman müslümana ne kadar kırılırsa kırılsın herşeye rağmen kardeştir. Bizim kitabımızda böyle yazar.

Gelelim kalbimin kırıldığı konuya. Kardeşimiz benim kitabımın kopya olduğunu söyledi. İnanın benim kitabımda kopya yok, kalbimden ve aklımdan geçenlerin hepsi burada. Bir de benim yaşımın küçük olduğunu, yaşımın kitap yazmaya uygun olmadığını söyledi. Bu konuyada şöyle açıklık getiriyim. "Akıl yaşta değil baştadır." bu konuya en güzel cevap bence. 😇😊😇 Ama bu güzel sözü sadece okumayın aynı zamanda da düşünün.

Neyse bu kadar yeter artık sizi yeni bölümle baş başa bırakıyorum. 🙋🙌😍😇😊😢

-İyi misin?

Telaşlı bir sesi vardı. Korkmuştu... Hemde fazlasıyla.

-İyiyim... Sadece başım döndü. Aniden kalktığım için oldu herhalde.

Yüz hatları gerilemişti. Fısıltılı bir şekilde konuştu.

-Otur biraz. Hem sen niye kalktın ki uyuman lazım. Sorun bensem, yani benim yatmamsa, ben zaten kalkıcaktım. Ayaz'ın uyumasını bekledim. Merak etme sana böyle bir canilik yapacak kadar kalbim kararmadı.

Gözlerinin içine baktım. Hemde yanaklarım hiç kızarmadan. Çünkü onunla gurur duyuyordum. Ben bu evliliği hiç istemedim aslında ama şimdi iyiki evlenmişim diyorum. Hatta çok şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü Aras gerçekten her kızın hayalindeki eş, hem yardımsever, hem anlayışlı, en önemlisi de beni gerçekten çok seviyor. Aslında daha sayabileceğim bir çok şey var. Mesela centilmen, sempatik, hoşgörülü, aynı zamanda da şey... şey... yakışıklı. Evet şimdi yanaklar kızardı, kalp uçuşa geçti, beynim ise çoktan çantasını alıp kendini dışarı attı. Haklı beynim ya... Ama doğruyu söylemek gerekirse cidden yakışıklı ve karizmatik. Afff ben ne diyorum ya. İyice kafayı yedim. Bu oda neden bu kadar sıcak. Yada bana mı bu kadar sıcak geliyor? Beynimdeki düşüncelerden sıyrılıp kendime gelmeye çalıştım. ALLAHIM!!! Şu anda çığlık atmak istiyorum. Hemde bağıra bağıra. Ben niye bu kadar salaklaştım bu günlerde? İnanmıyorum ya ben şimdi bunca şeyi düşünürken Aras'a mı baktım? Yani ona bakarak mı düşündüm? Kim bilir neler düşündü? Ah... Ben gerçekten salağım. Tuana bana salak diye bağırırdı da onu sustururdum. Meğerse haklıymış çocuk. Gerçekten salakmışım. AFFF....

-Ne düşünüyorsun bana baka baka?

Al işte ben demiştim ya demiştim yanlış anlayacak diye ya. Ah...

-Sen iyi misin? Beni önce normal yanaklarla izledin, sonra ise yanakların bir anda kızardı.

-........

Gözlerine boş gözlerle baktım, bakarken yanaklarım kızarık kalbim ise uçuşa geçmek için süreyi başlatmış. 1... 2... 3... Uçtu, bense bakakaldım arkasından.

Kutup YıldızımWhere stories live. Discover now