Proloog

38 1 0
                                    

P.o.v Nina
Nou hallo welkom dus in mijn leven. Ik ben Nina, ik ben 17 jaartjes jong. Ik heb afgelopen maand mijn Havo examen gehaald en heb nu eigenlijk vakantie. Mijn ouders willen dat ik geld ga verdienen door te werken maar op de een of andere manier ligt werken mij niet zo, ik vind gamen veel leuker. Daarom heb ik besloten om een youtube channel aan te maken. Ik heb namelijk best wel wat geleerd met editten op school, voor een project in de vierde, dus editten kan ik op zich wel en gamen vind ik gewoon leuk om te doen, ik denk dat ik ook wel goed ben in gamen.

Naast het gamen heb ik 1 beste vriendin, Fleur. Fleur en ik zijn echt al van jongs af aan beste vriendinnen. Fleur vind fashion leuker maar gamen vindt ze ook wel leuk om te doen! Het probleem bij Fleur is alleen dat de enige game die ze leuk vind Minecraft is omdat ze daarbij dieren kan houden. Ik weet niet precies waarom maar okey. Naast samen gamen of shoppen kijken we vaak ook samen youtube of streams. Haar lievelings youtubers zijn er dan ook een heleboel. Ik zelf kijk meer engelstalige youtubers dan Nederlandse, dat komt omdat toen ik in de tweede zat ik mijn Engels wilde verbeteren en ik ging dus Engels youtube filmpjes kijken omdat zo mijn Engels verbeterde en ik vond het nog leuk ook. Eigenlijk ben ik daar dus nooit mee gestopt. Helaas heb ik nog nooit een van die youtubers ontmoet maar gelukkig kan ik de video's kijken.

Naast youtube kijken is mijn ander hobby voetbal. Ik train 2 keer in de week met op zondag een wedstrijd. Vorig seizoen is mijn team waar Fleur ook in zit kampioen geworden. Fleur is spits en ik sta mid mid, samen zijn wij best wel goed omdat we zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit seizoen spelen we dan ook de een na hoogste klasse in Nederland. We zijn ook een aantal keer gescout door onderandere Feyenoord en Ajax maar we hebben het niet gedaan omdat we hoe het nu is met ons team gewoon ontzettend leuk vinden. Van het voetballen maak ik ook wel eens video's maar dat is alleen voor ons team hiermee heb ik het editen eigenlijk verder ontwikkeld.

Ik heb nog niks verteld over mijn leven thuis, okey ik heb 2 zusjes genaamd Amber en Nora. Amer is 11 heeft blonde haren en blauwe ogen, ze is erg lief voor alles en iedereen. Nora is 9 en ook een schatje beide zijn helemaal gek van kleuren. Naast mijn zusjes woon ik samen met mijn vader en moeder. Mijn vader is 42 en mijn moeder 41, ja klopt ik hoor jullie rekenen ik ben best wel vroeg geboren, dat komt eigenlijk omdat mijn ouders graag een kind wilde. Toen ik eenmaal geboren was hebben mijn ouders nog een tijdje gewacht voor nog een kindje omdat ze bang waren dat ze niet genoeg geld zouden hebben voor 2 kindjes. Mijn vader was op dat moment namelijk een bedrijfje aan het oprichten in computersoftware. Gelukkig liep het bedrijfje heel goed en hadden mijn ouders best wel snel genoeg geld. Het bedrijf van mijn vader bestaat nog steeds en is ook beursgenoteerd. Doordat mijn vader met zijn bedrijf best veel geld verdient hebben wij het eigenlijk altijd wel goed gehad. Mijn moeder werkt tegenwoordig wel weer omdat ze zich mateloos begon te vervelen als huisvrouw de hele dag, ze werkt nu met veel plezier bij een kinderdagverblijf. Wij hebben voor de rest alleen een kat genaamd Nala, ironisch ik weet het.

A/N
Heyy allemaal,
Super leuk dat jullie dit boek lezen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit boek spannender vind om te schrijven omdat de gene die een rol gaan spelen in dit boek zelf Nederlands zijn, gelukkig is de kans dat ze dit lezen heel erg klein:) Ik heb nog 2 andere boeken geschreven waarvan eentje ook echt af is gemaakt. Dat boek is ondertussen al 13000 keer gelezen! Dus iedereen ontzettend bedankt daarvoor!

X

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Youtubers lifeWhere stories live. Discover now