Κεφ 8

15 6 0
                                    

Αντζελα's pov

Ενω μιλαγαμε με τον Ντειμον βραδιασε πολυ και γω αρχισα να κρυωνω ο Ντειμον με ειδε οτι ετρεμα απο το κρυο και μου εδωσε την δερματινη ζακετα του και με πηρε αγκαλια. Του προτεινα να φυγουμε γιατι ειναι αργα και αυριο εχω μαθημα. Συμφωνησε μαζι μου και πηγαμε στο αμαξι.

(...)

Αφού φτάσαμε ο Στέφαν μας περίμενε οργισμένος πίνοντας ποτό ξαφνικά με μεγάλη ταχύτητα αρπάζει τον Ντείμον και τον πετάει απτό παράθυρο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω ανησύχησα για λίγο αλλά είδα τον Ντείμον οργισμένο να ορμάει πάνω στον Στέφαν και  άρχισε να ρίχνει μπουνιές μέχρι ο ματωσε.

- Ντείμον! Ντείμον σταματά!!

Φώναξα και σταμάτησε και μετά έφυγε όλο νεύρα.

- Στέφαν είσαι καλά;

- Ναι καλά είμαι Άντζελα τραβά να κοιμηθείς έχεις μάθημα τα λέμε το πρωί. Είπε μου εδωσε ένα φιλί στο μέτωπο και πήγα πάνω κεντρικά έβαλα τις πιτζάμες και έπεσα να κοιμηθώ.

Στεφαν's p.o.v

Πρέπει να απομακρύνω τον Ντείμον μακριά απ'την Άντζελα θα της κάνει κακό ή και μπορεί να την αλλάξει σε βρικόλακα δεν θα το επιτρέψω αυτό. Πρέπει να πω στον Ντείμον να μείνει μακριά από εκείνη αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί μου.

Άντζελα p.o.v

Το ξυπνητήρι δεν άργησε να χτυπήσει και σηκώθηκα άρον άρον για να δω τον Στέφαν αλλά δεν ήταν κάτω μάλλον θα είχε φύγει το μόνο που είχε κάνει ο γλυκός μου ήταν πως μου φτιάξει πρωινό έφαγα ντυθηκα και μόλις πάω να ανοίξω την πόρτα βλέπω τον Ντείμον ιδρωμένο και λιποθυμο τον περνώ και τον πάω στον καναπέ  πάω να πάρω τον Στέφαν και με εμπόδισε με το χέρι του.

Εγώ τον αγκάλιασα ένιωθα κάτι για αυτόν σαν να με τραβάει κάτι προς αυτόν μια δυνατή έλξη...

_________________________________________
Συνεχίζεται....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My vampire boyWhere stories live. Discover now