Bölüm 37 - Güç Testi (2)

2.8K 205 84
                                    

Bölüm 37 - Güç Testi (2)

"Tron Ulukurt mu geri mi dönmüş?"

"O çocuk birden bütün gücünü kaybetmemiş miydi?"

"Testte hata olmalı o.. o bu kadar güçlü olamaz!"

Testin sonuçlarına bakan insanlar hem şaşırmış hem de kendilerine yedirememişlerdi çünkü kendi evlatları ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar Tron kadar güçlü olamazlardı ayrıca Tron gücünü kaybetmiş ve şehri terk etmiş birisiydi.

İnsanlar her ne kadar testin geçersiz sayılmasını söylemek istese bile bu krallığa yapılacak bir saygısızlık olacaktı ayrıca bu testin kurallarına tamamen uyuyordu.

Tron insanların konuşmalarından dolayı sonuçlarını daha çok merak etmeye başlamıştı her ne kadar onları duyamıyor olsa da iyi şeyler söylemedikleri belli oluyordu.

"Çıkabilir miyim?"Tron önündeki sunucuya nazikçe sormuş ve beklemeye başlamıştı sunucu ise kafasını birkaç sefer sallayarak kendine gelmiş ve Tron'a doğru bakmıştı.

"Ta... ta tabi ki."Sunucu kekeleyerek birkaç kelime söyleyebilmiş ve kendisini toparlamak için arka tarafta bulunan kapıdan içeri girmişti.

Tron olanlara bir anlam verememiş olsa da heyecanla sütunların arasından çıkarak birkaç adım atmış ve arkasını dönerek sonuçlara bakmıştı.

TRON ULUKURT
11 YAŞINDA
9.SEVİYE KUTSAL EJDERHA SAVAŞÇISI
8.SEVİYE KUTSAL EJDERHA BÜYÜCÜSÜ

"Ben bu kadar güçlenmiş miyim ya?"Tron sonuçlarına bakınca oldukça şaşırmıştı çünkü bu kadar güçlü olabileceği aklına bile gelmezdi fakat asıl şaşırdığı şey Kutsal Ejderha Tarikatına cidden girmiş olmasıydı.

Tron sonucuna bakarken arkasından ince bir öksürme sesi duymuş ve arkasına dönmüştü.Karşısında bulunan kişi genç sayılabilecek bir kadındı.Siyah saçları boynuna kadar uzanıyordu.Üzerindeki metal zırhın göğüs bölgesinde kırmızı üçgen bir kalkanı delip geçen mavi saplı bir kılıç deseni bulunuyordu.Tron bu kadının kraliyet askeri olduğunu çoktan anlamıştı fakat ondan ne istediğini anlamamıştı.

"Lütfen beni takip edin."Kadın, Tron'a kendisini takip etmesini söyledikten sonra daha cevabını bile beklemeden arkasını dönmüş ve yürümeye başlamıştı.Tron ise heyecandan ne yapacağını bilememiş ve kadını takip etmeye başlamıştı.Tüm halk tepki vermeden Tron'un gidişini izlerken sunucu sonunda yeniden kendine gelmiş ve sıradaki ismi çağırmaya hazırlanmıştı.

Kadın aşağı doğru inen merdivenlere yönelirken Tron da birşey demeden onu takip etmeye devam etmişti zaten sorgulayamazdı çünkü o bir kraliyet askeriydi ona karşı gelmek kraliyete karşı gelmek anlamına geliyordu.

Kadın tahta bir kapının önüne geldikten sonra durarak etrafı gözetlemeye başlamıştı.Tron ise sadece etrafına bakıyordu bu durumda tek yapabileceği bekleyip olacakları görmekti.

Kadın sonunda kapıyı açarken dar koridor karşılarına çıkmıştı.Tron önden girerek etrafına bakmaya başlamıştı."Buraya neden geldik?"Tron arkasını dönerek kadına sormuştu fakat kadın cevap vermek yerine sadece susmuştu.Dar koridorda ilerlemeye başlarken bir yandan tavana bakıyor bir yandan ise içinden adımlarını sayıyordu.5 dakika sonunda bir tahta kapıya daha varmışlardı.Tron elini ileri atarak kapıya doğru uzatmış ve kapıyı açmıştı.

Kapı açıldığında sızan ışıkla beraber Tron gözünü kısmış ve nerede olduğunu görmeye çalışmıştı.

2 Ay Önce...

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin