vay gavat

44 7 0
                                    

-lan ibne gel bakayim buraya geh olum geh , aferin bavula doldurdun dimi hepsini .

Evet suan ne yaptigimizi soracaksaniz siz sormadan pen soyleyim hani kamp olcak ya iste onun icin hazirlik yapiyoruz ibne mertle ama bu gavat bavuluna bin bir turlu her bi boku koydugu icin kapanmiyo arkadas ya o yuzden bende tam olarak sunu yapacagim .

+" ibne kaci bakayim sen " dedigimde

- " ne yapicaksin benim mal arkadasim , cok merak ediyorum lan " dediginde.

+" gacil bakam ben yapicam "

dedigimde bir sey soylemek icon agzini acicakken ayagimdaki terligi havaya atip tuttum  ah ne kadar zekiyim ben su egom ve ben xdxd terligi ona dogru tutmaya basladigimda ne yapacagimi anladi sanirim hatta sanirim degil kesin , cunku bu mal bildigin ucarak yatagin diger tarafina uctu valla ha uctu vay ibne ney se bende koridora dogru yurudum , koridorun sonuna gelince bir cita gibi kosarak mertin bavulunun ustune atladim . Ah tam isabet o yuzden merte

+" lan ibne kapat sunu cabuk yoksa yersin terligimi he "

dedigimde yattigi yerden pardon ne yere ne zaman yatti bu gavat neyse yanima ceza almis bir cocuk gibi gelerek dedigimi yapmaya calisti ama bakin sadece ve tirnak icinde ' çalıştı ' bi poku da beceremi bu ya poff , offf o yuzden belki kafasi calisir diye kafasina bir tane vurdum ama nerde o gunler .

+" lan mert bi boku da beceremiyon be ibne gacil bakam ben yaparim yoksa aksama kadar sana cekmis olan bavulunla ugrascaz be , kacil hiyar "

dedigimde alayla gulup

-" sanki sen yapican gerizekali , eger yaparsan sana cikolatili sut alicam "

dediginde goz bebeklerim yerlerinden cikacak bir sekilde galp  gibi buyudugunu tahmin edip  takmayarak .

+" gak gak ben yapcam hiyar "

diyerek oturdugum yerden egilerek hemen fermuari iki saniyede cektim tabi ben yapicam yani ben olmak bu gerektirir o yuzden ses kes s.s ah bu egom olmasa ben napardim be neyse merte baktigimda aman allahim sen bu mala akil fikir ver yarabbi amin diye bir seyler diyo du vay amk bana neler diyo yuzune dogru bakarak yasli ninelerin dedigi gibi

+" tuh tuh yeni nesil fena fena "

diyerek yuzune tukurdum o da bana bakarak

-" elhamdulullah "

diyerek yuzunu sildi vay got neyse bunu kavanoza koyup laf koycam ona ipne.

+ ". Lan amk hadi gidek valla gec kalcaz sonra kacircaz , tabi kacirirsak seni taramali tufek ile oldurup testereyle de parcalarini ayirip gudusuma veririm tamammi lan "

dedigimde benden bir iki adim geri atarak korkak cocuklar gibi

- " t-tam-mam "

dediginde " aferin " diye mirildanarak oturdugum yerden kalkip kas , goz hareketleriyle bavulu isaret ederek "al onu gel " mesaji atarak cool cool odasindan cikmaya calistim bakin ' calistim cunku haliya takilip yuz ustu yere dustugumde bu gavat mert de anirarak , ve evet anirarak guluyodu ben ise uzayli gormus masum koylu gibi ona bakarak

+ " ses kes ben asagidayim cabuk gel "

deyip bir cita misali seklinde kosarak asagiya indim . Aradan 3-4 dk . sonra o da gelince kampin yapilacagi yere dogru arabayi surdu.
⬛⬛⬛🌟🌟⬛⬛⬛🌟🌟⬛⬛⬛🌟🌟⬛⬛⬛
Kampin yapilacagi yer
-ulan ayi bir yoruldum bir yoruldum diye basimin etini yedin amk bir sus servislere binince uyursun aaa biktim be
+Yani sen benden biktin ha yaziklar olsun - kalbini gostererek - kalbimi kirdin pis cadi . hih kustum senle konusma benle , hih

Allahim sen bana sabir ver ya bu malla nasil arkadas oldum anlamiyorum . Siz simdi olayi anlamadiniz ben anlatayim bu mal ( mert ) 5 dk oldu olmadi yoruldum diye tutturdu . Ama tabikide ben kanmadim cunku karam adli cikolatalarima goz dikti , tabi bu yuzden de yoruldum da yorumdum , hay senin yorulmana herneyse iste o yuzden iki saattie basimin etini yiyo hiyar . Zaten o susmayi  basardigin da da servis araclarini oraya gelmistik , hah ben sana karam vericem ha ruyanda bile zor gorursun mert beyfendisi sjsj .

Neyse , arabanin bagaj gibi yeri olan adini bilmiyorum iste ona bavullari koyarak mert ile servise bindigimizde kavga ettigimiz benim deyimimle mal gibi siritan Furkanmidir burkanmidir her ne boksaa iste , sevdicegiyle gelmis vay gavat ulan tipsizin yaninda benden biraz cirkin ama biraz guze- kiskandin mi gizz sen  diyen hatce nineye el harekete cekerek  hih benim gibi guzelmi guzel bir kiz bu yellozumu kiskancak ayol dedigimde yav hehe dermis gibi kafasini salladi ayy gotum , neyse cokta umrumda mk benim guzeller guzeli vini ' m varken ben ona bakmam birkerem taammi ses kes ,  makas degilki kesesin sjsn  diyen ic sesime burdan seslenmek istiyorum ' ne olur hatce nine su pizza kulesinin tepesinden kendini atarmisin lutfen ' diyip ic dunyadan cikip dis dunyaya baktigimda . birisini elini gozume sokarcasina ( fesat anlamayin lutfen plis ) salladigini gordugumde kafami biraz geriye cekip de baktigimda gozumu desmek isteyen kisi olan mal arkadasim merte ' aq ' senin bakisi atarak yaninda ki yere oturdum .

Offf sıkıldım , ben ama ya , merte baktigimda kulaklikta muzik dinliyodu , kulaklik + muzik siktirr bide buz mavisi rengi var , lan bu benim kulaklik vayy gavat aq senin ya benim simdi o cantamdan aldigina gore o seyide gormustur ( anlamissinizdir kizlar ) dimi . Yuzum kipkirmizi bir sekilde merte hala bakarken artik ne olduysa bana bakip kahkaha atti mk yaaa suan yerin dibine girmek istiyorum . Lutfen biri beni alabilirmi sunun yanindan yaa . ona bakmamaya calisarak sesiz bir sekilde bildiginiz fisilti seklinde .

" gordunmu "

Diye sordugumda bana bakip tekrar guldu allah askina suan suratim kim bilir nasil sekildedir . O hala gulerken ben kizmizidan mora donmeye basliyorum ve o benim suan ki halimi gordugunde gulmesini durdurarak

" hayir "

Dediginde rahat bir nefes aldim fakat o dedigi sey ile aldigim nefes bogazima kacti , nasil kactiysa artik ...

Acaba ne dedi ??.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 06, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ne oluyor?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin