Chapter 7. I'll be there for you

122 10 3
                                    

'Het bezoekuur is afgelopen, Jaimy heeft rust nodig' ,zegt de dokter die binnen komt lopen.

Jaisy, Daisy en de buurvrouw zijn net vertrokken naar huis. Daisy had haarzelf vast geklemd om mijn been om hier te blijven ,maar helaas voor haar werkte dat niet.

'Wat? Nee, ik blijf bij d'r ',zegt Hazz vastbesloten. Wacht, wil hij de hele nacht bij me blijven?

'Meneer Styles, ze heeft rust nodig. U kunt hier niet blijven' ,zegt de dokter een tikkeltje geiriteerd. Harry pakt me stevig vast en schud boos zijn hoofd.

'Ik. Blijf. Hier'

Aww dat is gewoon zo schattig! Boos loopt de dokter weg. Ik begin na te denken. Ga ik dood? Of word ik ooit wel beter? Ik wil niet dood, dan zal ik iedereen gaan missen. Harry, Jaisy, Daisy, pap, mam, zelfs m'n irritante zus. Ik voel de tranen prikken achter mijn ogen. D-dit kan niet, ik droom vast. Maar helaas is dit de keiharde waarheid. Ik voel de eerste tranen al naar beneden rollen.

'Tss hij moet maar niet denken dat ik weg g-'

'Hey niet huilen'

hij wrijft kalmerend over mijn rug en fluistert geruststellende woordjes. Ik glimlach tussen mijn tranen door. Hij zorgt zo goed voor me!

'Jaim?'

'Hmm?'

'Onthou dat ik er altijd voor je klaarsta'

Ik glimlach en knik. Hij pakt mijn hand vast en een tinteling gaat door mijn hele lijf waarvan ik een beetje schrik. Wat is dit? Ik laat het maar en ga tegen hem aanliggen. Harry is de beste vriend die ik ooit heb gehad..

-

Oke, this chapter sucks. Sorry dat het zo slecht is ,maar op dit moment kon ik niet veel beters verzinnen ;( xx

Just hold my hand (One Direction)Where stories live. Discover now