Texting 32.

1.6K 70 1
                                    

Een week later

De week is voorbij gevlogen! Ik en Shawn hebben veel tijd met elkaar doorgebracht. Iedereen weet dat ik zijn vriendin ben en dat zorgt voor een aantal reacties. Zijn management vindt me geweldig! Maar de fans reageren verschillend. Via socialmedia krijg ik posiftieve reacties maar ook haat reacties. Ik word nog steeds gesmst en appt door ene Yorick..

"Gaat het?" Shawn kijkt me aan. "Wat?" vraag ik. "Ik vroeg of het wel gaat... je lijkt ergens anders te zijn met je gedachtes" "Sorry" Mijn mobiel trilt.. "Shawn ik moet je wat vertellen... denk ik..." hij fronst. Ik hij me weer omhoog op de bank. "Ik.. Shawn ik krijg steeds sms'jes... van ene Yorick... maar ik kan hem niet herrineren" "Yorick?"  "Ja..."

Shawn pov.

."Shawn ik moet je wat vertellen... denk ik..." ik kijj haar aan. Mijn hartslag verhoogd... straks.. nee dat doet ze niet! Ze hijst zich weer omhoog en begint te vertellen "Ik.. Shawn ik krijg steeds sms'jes... van ene Yorick... maar ik kan hem niet herrineren" "Yorick?" herhaal ik.  "Ja..." "Je hebt het ooit over een Yorick gehad... in een van de eerste berichten.. je leek boos op hem.." "Kijk dit is wat hij stuurt"

Ze druk haar mobiel in mijn handen.

Het eerste berichtje is van een week terug;

Heeii babe!
Sorry dat ik je niet eerder heb gesmst. Ik wou je er even over na laten denken... weet je al wat het gaat worden?

X
Yorick

Heei schat...
Alles oké? Ik mis je!

-Y

Babe? Ik maak me zorgen! Reageer please!

X

Wat doe jij nou met die Shawn? Schat?? Ik zag je op TV... ik snap dat je boos bent... maar je moet je wel gedragen! Reageer nou!

X

Dan trilt de telefoon... een bericht

Oke Kate dit gaat ver... je zoende hem! Is dit je manier van laten zien dat je boos bent? Ik bedoelde het echt goed... ik mis je... reageer...

X Yorick

Ik verstijf van woede... "Kate hij is boos... ik vermoed dat hij je vriendje is" "Wat? Nee dat kan niet! Ik was toch boos?" "Kijk dan!" ik druk de telefoon in haar handen. "En nu?" vraagt ze onzeker. "Nu ga je hen bellen en iets afspreken... ik wil hem wel eens ontmoeten" ik zie Kate slikken.

Texting ft. Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu