》16《

262 40 9
                                    

Mindenki odament az ablakhoz és bámultak ki a sötét estébe. Ahol a járművek rendíthetetlenül száguldoztak, ha ott lett volna egy rendőr nem unatkozott volna az biztos. Enyhe szél fújt, a kiteregetett ruhák lobogtak. Az alakot viszont már senki sem látta.

Hirtelen az ajtó csapódására lettek figyelmesek, odarohantak. Zárva volt. America ránézett Camillara és egyből összeesett a látványtól. A VérElza már nem csak a víz alatt pihent, hanem a teste fele már ott sem volt.

De mégis mitől lehetséges ez? Hová lett a többi része? Nem volt idejük gondolkodni, cselekedniük kellett.

Kata gyorsan elzárta a csapot és a víz folyás megállt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kata gyorsan elzárta a csapot és a víz folyás megállt. Bokáig èrő vízben járkáltak.

Nem ugorhatnak ki! Az élet veszélyes lenne, senki sem vállalná be. Nem tudták kinyitni az ajtót, és képtelenek lettek volna a nehéz ajtót berugni. Laccy odament a kézmosóhoz, felnézett a tükörre és vizsgálni kezdte.

Észre vett valamit amit nagyon próbáltak elrejteni. A tükör szélén volt egy fekete csík, a lány végig húzta a kezét azon és az varázsütésre kinyílt. A tükör elvállt a faltól és egy utat nyitott meg, de az az út sötét volt. Semmi sem látszott.

A lányok elindultak egymás után liba sorban, mindenki kapaszkodott az előtte lévőbe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A lányok elindultak egymás után liba sorban, mindenki kapaszkodott az előtte lévőbe. A levegő egyre hidegebb kezdett lenni, és megláttak a távolban egy halványan világító fényt. Talán egy kandalló! Vagy egy lámpa.

Kata volt elől, hirtelen kiáltani kezdett. Majd Evs is, Calmi is... zuhantak.

Huuu de rövid rész.
Mondjátok szerintetek most hová esnek le? (Thissy te nem válaszolhatsz😂)

Ne haragudjatok, tudom, hogy nagyon sok idő után vannak részek. Változtatni fogok. Idővel.

Ha írtok véleményt az EGÉSZ könyvről azt megköszönném. Mert régen kaptam valami inspiráló üzenetet.

A Wattpadosok megoldjákWhere stories live. Discover now