BÖLÜM 2

13 5 0
                                    

Uçağa binmemize 15 dk vardı nereye gideceğimizi daha öğrenemedim ve sonunda babama sordum.

_ Baba tatile nereye gidicez. Babam ise
_ Antalya' ya . Diye cevap verdi.

15 dk sonra uçağa bindik. Annem 3'lü koltuğa oturup kız kardeşlerimi yanına oturttu. Beni ise iki koltuk arkaya attılar babamda annemle birlik olmuş anlaşılan çünkü babam koltuk biletini yanına almak yerine bir arkaya almış. Acaba neden ailem beni sevmiyor. Uçakta cam kenarına oturdum yukarıdan herkes karınca gibi görünüyordu. Birdenbire yanıma birisi oturdu kafamı çevirip baktığımda yanımda oturan denizdi ben şaşırmışken. Deniz bana bakıp sesiz ol işareti yaptı sustum. Oysaki hiç bir şey anlamadım yinede neolur ne olmaz sustum 10 dk kadar hiç konuşmadık sadece bakıştık. Sonra deniz konuşmaya başladı zaten bende ondan bir açıklama bekliyordum.


_ Ya kusura bakma babam bize baktığı için sana sus işareti yaptım önceden tanıştığımızı öğrenirse beni başka koltuğa alırdı işte şimdi sessizce konuşabiliriz. dedi ben ise

_Dur bekle ilk ben sorumu sorucam 1. sorum burda ne işiniz var ve 2. sorum neden yanıma oturmak istedin . Deniz bana şaşkın şaşkın bana bakmaya devam ederken hemen konuşmaya başladı.

_Çünkü biz aslında Mersin' e gidecektik ama hava koşulları kötü olduğu için biz de gitmemeye karar verdik. Bu yüzden en güvenli olan Antalya uçağına binmeye karar verdik. Yanına oturmamın sebebi de yanının boş olduğunu gördüğümde yanına gelmek istedim. Annemin yanına oturacağıma burda otururum ama istemezsen kalkabilirim. Tam kalkacakken onun kolundan tutup.

_Ya lütfen gitme otur. Gitmedi oturdu.

Bir satte sonra uçaktan indik uçaktayken denizin numarasını almıştım. Uçaktan inme vakti geldi sırayla inmeye
başladık denizle vedalaştıktan sonra hotele gittik. Meğersem deniz gilde aynı hotele gelmiş yemek yeme vakti gelmişti tam aşağıya inerken denizi gördüm çok şaşırmıştım.

Arkadaşlar bu benim ilk kitabım beğenirlerinizi bekliyorum teşekürller.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Feb 27, 2017 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

                 KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTURDonde viven las historias. Descúbrelo ahora