Bölüm 22: ~13 Lord~

421 48 74
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm şarkısı: Sickick/ Infected

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm şarkısı: Sickick/ Infected

Çok az varlık inandığı şey uğruna ölümü göze alır. Göze alan kişinin ırkı veya soyu aslında önemsizdir. İnandığı şey kendisi, soyu, ailesi veya inanışı olabilir. Hepsinin ortak yanı, sonunda ölüm dahi olsa aldıkları ve inandıkları kararlardan asla geri dönmeyi düşünmemiş olmalarıdır.

Denes Estebe sonuçları ne olursa olsun bana fırlatılan kılıcın önüne tam olarak bu nedenden ötürü geçmişti.

Cehenneme girmemize sayılı dakikalar kala koruyucu ruhun ona birazda olsa nefes aldırmasına minnettardım. Kolundan başlayarak omzuna, oradan da boynuna kadar ilerleyen bu şey siyah süzmelerinde beyaz çatlaklar oluşturmuştu. O an fark etmiştim ki ne yeraltı hakkında ne de iblisler hakkında yeterli bilgiye sahip değildim. Cehennem ruhu görür görmez bunun bir cennetin laneti olduğunu anlamıştı.

O an anılar zihnime hücum etti.

Aylar önce banyoda sırtımda gördüğüm o işarette bir nevi cennet tarafından yapılan lanetti. Ölmeden, ruhum o an için tartıya konmadan cennetten muaf edilmiştim. Yaşadığım korku ve telaş dün gibi aklımdaydı. Denes o zaman şaşırsada soğukkanlılığını koruyarak halledebileceğini söylemişti ve ilk kez bu sebeple yeraltına inmiştim.

Sırtıma konan lanetle şu anda Denes'in üstünde gezinen lanet karşılaştırılamazdı bile.

Eğer o şey benim bedenimde olsaydı muhtemelen acıdan ölümle burun buruna gelirdim. Erebos yanında olduğum ve beni korkutmamak için sakinliğini koruyordu. Gözleri bana sık sık kaçamak bakışlar atarak durumumu kontrol ediyordu. Gözyaşlarımın her an nöbet tutan askerler gibi yanaklarımı ıslatacak olması ve burnumu çekiyor olmam onun endişelenmesine neden oluyordu.

Kendi bu haldeyken bile beni düşünüyordu.

Karanlık bir alana girdiğimizde içeriden gelen sıcak havadan kaynaklı cehenneme girdiğimizi anlamıştım. Erebos girişe yüksek seviyeli, ateşten bir bariyer koyduğunu söylemişti. Cehennemin hemen dış bölgesinde duran klanlar aslında orada güvenlik amacıyla bulunuyorlardı. Eğer bariyer geçilirse her ne kadar yönetimi yok saysalarda cehennem halkına tehlikenin ulaşmaması için ilk savunma hattı olacaklardı.

KiryaWhere stories live. Discover now