3

3 0 0
                                    

Oväntad gäst
Jag öppnar dörren och där står... Philip. Jag får inte ur mig ett endaste ord. Jag står där med öppen mun och ser säkert ut som en idiot. (Philip ska då vara Saras ex)
Han bara står där och stirrar på mig. Efter en stund får jag fram "men va gör du här!?" Helt super förvirrad. Han svarar "Jag e här på semester" jag tittar på han med en konstig blick och säger "men stå inte bara där kom in!" Jag flyttar mig åt sidan så att han kan komma in. Jag stänger dörren och går bort mot köket. Han klär av sig ytterkläderna och går bort mot köket han med. Han drar ut en stol och sätter sig ner o säger inget. Jag fortsätter att laga maten som jag försöker få så inte bränd som möjligt. Klockan är snart sju. Jag vänder mig om och tittar på Philip och säger "mina kompisar kommer snart hit dom ska övernatta, har du lust att joina eller ska du göra annat?" Han tittar upp från mobilskärmen och ler efter en stund så får han ut "absolut jag har inget speciellt jag ska göra här ändå" jag tittar på han och ler lite lätt och vänder mig om igen. Och tänker på vad han nyss sa. Vadå 'jag har inget speciellt att göra här ändå' va menade han med de?

***

Alla har nu kommit och vi sitter och äter min sjukt konstiga ihop slängda tacos. Men alla verkar gilla den. "Va har du planerat att vi ska göra efter maten då?" Säger Elin. Jag tittar upp på alla och säger "va sägs om en skräckfilm?" Och skrattar. Alla skriker av lycka, "jaa fyfan va kul!" Skriker Lina.

(Lite kort men de kanske inte gör så mkt nästa kapitel får bli lite längre istället )

Soul sistersWo Geschichten leben. Entdecke jetzt