3.Bölüm "Yer cücesi "

59 39 18
                                    

Medya Ekin Koç ama kitapta Kaan rolünde... Umarım beğenirsiniz. İyi Okumalar 😘

Müdür sınıftan çıktıktan sonra adını bilmediğim çocuk ve yanındaki çocukla beraber kendilerini tanıtmadan önümüzdeki boş yere oturdular. Ama orda Mert ve zeliha oturuyo ya. Harbi onlar nerde? Önümdeki malları dürtüp,

" Orda başka birileri oturuyor KALKIN! " dedim. Salak salak arkasına dönüp gülüyordu. Önümdeki saluk bebeye kaşlarımı çatıp lafıma devam ettim.

" Ne gülüyorsun? Kalksana olum ordan saluk saluk sırıtıyorsun!" Diyince haykıra haykıra gülüyordu hele kaan hönküre hönküre gülüyordu. Gözlerimi devirdim.

Saluk saluk ne kızım ne diyon?

Diyen iç sesim osmana " saluk saluk şey salak salak demek işte , yani mal gibi aman ben ne anlatıyorum be sana "diyip önümdeki adını bilmediğim çocuğu dürterken birden kolumdan tutunca üstüne doğru düşecek gibi oldum. Hemen kendimi geriye doğru çekerken kulağıma doğru eğilince kalp atışlarım horon çekmeye başladı.

Noluyo layn !

Diyen iç sesim osmana " bilmiyorum ki gardaş !" Diyip Önümdeki çocuğun gözlerine doğru baktım. Gözleri kahverengiydi ve bu renk ona çok güzel yakışıyordu.

" Bana bulaşma küçük yer cücesi " diyen çocuğa hem gözlerimi kısıp hemde kaşlarımı çatık baktım ama hic aldırış etmeyince hemen kendimi çektim. Üstümü düzeltip yerime oturdum. Şimdi siz merak ediyorsunuz demi ? Bu hoca gerizekalı mı yoksa öldü de sizi mi göremiyo derseniz ?

Keltoş moruklamıs vede gözlüğünü unuttuğu için uzağı göremiyor o yüzden bizi de göremiyor. Evet yanlış duymadınız!Hala öyle moruk hocalar var...

" Sen bana Yer cücesi mi dedin? "Diye imalı imalı sordum. Önüne dönünce ağzım oklava kadar açıldı. Yok yok araba kadar. Dur saçmaladım. Ama bişey dicem. Şimdi karşınıza yakışıklı dalyan gibi çocuk çıksa napardınız?

Çok haklısın bacım. Bu bebe çok yakuşuklu bea.

Diyen iç sesim osmana " aynen haklısın " diyip yerime oturdum. Şuan hem sinirliydim hemde heyecanlıydım. Neden heyecanlıydım? Onu da bilmiyordum. Neyse aman ben Kaanla konuşuyum biraz dedikodu almam gerekiyor. Kaana baktığımda horlayarak uyuyordu. Çüş daha demin hönkürüyodu ne ara uyudu lan?Aklıma bir ibnelik geldi.

" Kaan kalk uzaylılar seni götürecek imdaat " diye kulağına iyrenç sesler çıkartarak konuştum. Ama uyanmadı. Dersin bitmesine 10 dakika kalmıştı. Olum ders ne ara bitti? Kafamda deli sorular? Ben bir anlık sinirle kaanın kafasına vurdum.

Heyt yavrum sen ne yürek yakan yere bakanmışsın!

Diyen osmana egolu egolu " tabi la sen ne sandın?" Diyip hemen sıramdan kalkarak bir kızın yanına oturdum. Kaan kafasını ovuşturuyodu. Sonra beni yanında göremeyince gözleriyle aradı. Sırıtarak Kaanın yanına oturdum. Anlamaz gözlerle bana bakıyordu.

" Kaan sana bi şey diyecem ama sonra bana kızmayacaksın tamam mı ?" Diyip sırıttım. Çünkü ibnelik yapacaktım.

" Gözünde çapak mı deniyor tam bilmiyorum ama ben ona bok deyim aha yarım kilo bok var temizle lan " diyip haykırdım. Yüzüne baktığımda gözünü temizlemeye çalışıyordu.

" Orası değil lan sol gözün " diyip gözünü gösterdim. Telefonunu hemen alıp ekranına baktı. Sonra birşey olmadığını anlayınca bana gözlerini kısarak bakınca acaip korktum.

UMUDA DOĞRU #Wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin