Utószó

3.4K 164 43
                                    

Sziasztok!


Hát igen, eljött a pillanat,  mikor hivatalosan is befejezem ezt a történetet. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki olvasta, aki vote-olt, kommentelt. Nélkületek valószínűleg nem jutottam volna a végére, mindannyian az inspirációim közé tartoztok!

A legelső fejezetet 2015. November 16-án tettem ki, és 2017. Február 3-án sikerült befejeznem. Majd tizenhat hónapon keresztül írtam, és úgy érzem, hogy ha nem is rengeteget, de fejlődtem a több, mint egy év alatt. Amikor publikáltam az első részt, eszembe sem jutott, hogy így fog tetszeni Nektek. Hogy lesznek akik folyamatos kommentelők lesznek, és hogy ennyi vote-ot fog kapni egy- egy fejezet. Lehet másnak, ezek nem nagy számok, de nekem a fülem is kettéáll tőlük.

Húsz fejezet érte el a 200 vote-ot, ezen kívül Tizenkilenc fejezet van 100 vote fölött, a legtöbb vote-ot kapott fejezet pedig az Első (234) majd azt követi a Huszadik (233). Összesen, jelenleg a történet 7.9K vote-nál jár, és Negyvenkét fejezetet élt meg. Magával a történettel pedig, 190 követőt "szereztem magamnak". Emellet, a sztori Huszonkettő díjat zsebelt be, ami elképesztő.

Ezek a számok megmelengetik a szívemet, tényleg elképesztően hálás vagyok, minenkinek, aki követte Shawn és Casey történetét. Remélem, hogy a befejezéssel senkit sem hagytam cserben, és, hogy ti is épp úgy élveztétek a fanfic olvasását, mint én az írását. Szeretném megköszönni @lidiaa36-nak a segítséget itt is; nélküle rengeteg helyen vakvágányra futottam volna, és talán sokkal hamarabb lezárom az egészet- vagy csak szimplán abbahagyom. Illetve hála ennek a fanficnek, rengeteg ismerős szerezhettem itt Wattpad-en; @LittlePann folyamatos visszajelései, és @HarishaAnne megjegyzései szinte minden fejezet alatt megtalálhatóak. Emellé természetesen, ahogy már írtam, köszönöm minden nem megemlített kommentelőnek is a segítséget!(: 

Rengeteg ötlet veszett el írás közben, és végül teljesen más kimenetele lett az egésznek, mint ahogy az eleinte terveztem; de egyáltalán nem bánom, talán egyszer még egy plusz fejezetbe össze is szedem ezeket az ötletek a füzeteimből, hadd nevessetek rajtuk- egynéhány igen meredek. 

Ezzel le is zárnám ennek a könyvnek az írását, rengeteget tanultam, miközben írtam ezt a történetet, és csak remélni tudom, hogy tényleg fejlődtem is valamit. Remélem a továbbiakban, mikor megjelenik új történetem azt is szívesen olvassátok majd, és ott is találkozunk (ami ha minden igaz, hamarosan el is érkezik).


Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/

2017.02.03.

Bring it Back || Shawn Mendes. /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now