15-VEDALAR... part-2

91 28 4
                                    

Media - AR$İL

(denizin güzel gözlüleri, 😍 yeni bir karakter ekledim ve bu karakter yazarınızın hayatında dönüm noktası olmuş olan biri. Adı gibi iç dünyamda ki arşı sallayıp beni kendime getirdi, benim hayatımda çok değişik farklı biri ve o benim vazgeçilmezim. yazdığım kitap da neden o da olmasın dedim, neden onu da yazmayayım ki?! Ben onu çok çok seviyorum umarım sizde en az benim kadar seversiniz.
Haaa bide şöyle söyleyeyim arşil nasıl benim hayatımın dönüm noktası olduysa kitap da yeni bir karakter olarak kitapta da dengeleri değiştirecek)

Aşkla kalın benim de-ar' larım 😊❤😘😍

Hatırlatma;

Denizi sedyeye bindirip ambulansa koymak için götürdüklerinde Arya denizin elini tutmuştu o sırada elinde hissettiği sıcak sıvı ile denizin eline bakmıştı ama bu kan.....

Şu an;

İstemsizce - Kannnn! diye çığlık atmıştı arya.
Ambulans görevlisi denizi daha ambulansa bindirmeden koşarak gelip denizin eline baktı. Deniz yere düşünce bankın yanındaki kırık bir cam eline derinden batmıştı ve çok kötü kanıyordu. Hemen camı orda bırakıp etrafını cam oynamasın diye sargılarla sabitlediler.

Hemen ambulansa bindirip hastaneye gitmek için yola çıktılar, Arya denizin diğer elini tutmuş bir yandan ağlıyor bir yandan da iyileşmesi için dua ediyordu.

O sırada kardeşinin yanına gitmek için hastaneye son sürat gelmekte olan enes buzlu yolları hiç hesaba katmıyordu takiiiii...... Zzzsssssşşştt diye bir ses gelene kadar.

Araba buzlu yolda kayıp çok sert bir şekilde karşısında ki şarampole yuvarlandı.

Kardeşinin yanına gitmek için yola çıkan Enes nerden bilebilirdi ki kendisinin ölümden döneceğini.

Enes orda can çekişirken deniz ise hastaneye yetişmişti. Hemen onu muayene etmek için odaya aldılar denizin yurt dışında ki doktoru haftaya gelecekti ameliyat için. O gelene kadar da şimdiye kadar denize bakan doktor odaya girmişti.

Olaylardan habersiz olan Arya esinin onu aramasıyla resmen yıkılmıştı, Enes.... Enes kaza geçirmişti....

Ama nasıl olurdu bu?.. Enes nasıl kaza yapardı???...

*******

Şarampole yuvarlanan aracı yoldan geçen genç bir sürücü görmüştü, hemen arabasını yolun kenarına park edip araca baktı, çok kötü görünüyordu. Hemen ambulansı arayıp kazayı haber verdi. Yaklaşık 10 dakika sonra ambulans gelmişti, enesi ambulansa almak için görevliler uğraşırken genç kız da enesin telefonunu alıp yakınlarına haber vermek için son arama kaydına baktı.

Son görüşülen kişiler de "E&E ❤ikizim❤" yazısını görünce kazazedenin kardeşi olduğunu düşünerek arama tuşuna bastı, kısa bir çalıştan sonra esin telefonu açmıştı;

-Efendim öküzüm

Genç kız öküzüm lafına başta şaşırsa da kardeşler arasında ki samimiyetten olduğu için normal olduğunu düşündü sonra.

-Alo iyi günler, ben arşil telefonun sahibi şu an da bi kaza geçirdi ama lütfen sakin olun

Esin kaza lafından sonra beyninden vurulmuşa döndü.

Kaza.... Ka-za.... K-a-z-a

O sırada ekipler enesi araçtan çıkarıp ambulansa koyuyordu, genç sürücü arşil o an enesin göğsünden giren demir çubuğu görmesiyle gözleri fal taşı gibi açılmıştı!

AŞK'A İNANMAM ( Düzenleme'ye Alındı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin