Capitolul 20 " O primă întâlnire"

961 110 80
                                    

Același răsărit- capitolul 20.

WILLLIAM

M-am trezit înainte ca alarma să sune. Mi-am verificat ceasul: 06.03. Am observat că am un mesaj necitit, iar inima mea a făcut un salt atunci când numele lui Rachel a strălucit mare pe ecran. Era trimis la 00.02. L-am deschis, buzele fiindu-mi curbate într-un zâmbet larg.

Probabil, dormi, dar nu am mai rezistat până dimineață. E trecut de 00.00, deci pot să spun că ziua în care m-am decis să stau de parte de tine, a trecut. Slavă Domnului! Voiam să-ți spun că am avut nevoie doar de câteva minute ca să realizez ce simt. Nu știu de ce ai m-ai lăsat să stau departe de tine o zi întreagă. Noapte bună, iubitule. -Fata care se îndrăgostește de tine.

Am citit mesajul și l-am recitit timp de câteva minute. Fata care se îndrăgostește de tine noapte bună, iubitule. Niciodată nu mi-am simțit inima atât de exploziv. Simțeam că fiecare celulă din interiorul meu a prins viață. Că eu am prins viață.

Bună dimineața, iubito. Mi-a fost dor de tine. În fiecare secundă. Și să nu îndrăznești să mă acuzi pe mine pentru decizia ta prostească, pentru că am încercat să te înțeleg, deși mi-a fost foarte foarte greu să rezist. Abia aștept să te țin în brațe, să te sărut, să-ți aud vocea. Abia aștept să te întorci la mine. Dar cu toate astea, aș vrea să știu ce simți. Dar nu-mi scrie. Nu vreau să vorbim despre asta prin mesaje, niciodată. -Al tău, William.

Mi-am pus telefonul la încărcat și am mers să-mi fac un duș. Următoarea oră mi-am petrecut-o alergând. Temperatura scăzuse considerabil în ultimele zile, iarna făcându-se simțită. Cerul era înnorat, anunțând o altă zi de ploaie. Curând aveam să mă întorc în sală, abandonând antrenamentele în aer liber. Când m-am întors în casă, era trecut de 08.30. Aveam câteva apeluri ratate de la Paige și un mesaj de la Rachel.

Bună dimineața, matinalule. Ține-ți poftele în cui. Nu o să mă vezi până la cina de diseară, am câteva planuri astăzi. Sper să ai o i frumoasă, Will. -Iubita ta.

Ce planuri ai azi? Nu mă poți strecura și pe mine în ele? Nu pot avea o zi frumoasă fără tine, iubita mea. - Iubitul tău.

Mă întâlnesc cu Tess și încă o prietenă. E ziua noastră liberă. Îți spun mai multe diseară, iubitul meu. -A ta, Rachel.

Bine, ne vedem la 18.00 la tine. Distracție plăcută, a mea Rachel. -Al tău, William.

Mulțumesc, la fel, al meu William. -Doar a ta.

Al tău. -Doar al tău.

Am zâmbit. Era un zâmbet care nu cred că avea vreo șansă să dispară curând. M-am schimbat într-o pereche de blugi și un pulover negru și am sunat-o pe Paige. Ca de obicei, mi-a răspuns Aiden.

— Cine îmi contactează, iubita? m-a întrebat acesta amuzat.

—Amantul. M-a sunat mai devreme, credeam că s-a plictisit de tine și are chef de o partidă adevărată.

Paige s-a auzit strigând și mi-am imaginat-o, întinzându-se și sărind în brațele lui Aiden pentru a-și recupera telefonul.

— Scuze, iubito. E doar amantul, ți-l dau imediat ce lămuresc ceva cu el, a glumit Aiden, îndreptându-și atenția spre iubita sa.

Am râs, așteptându-l să se întoarcă la mine. Probabil, Paige continua să insiste.

—Dragă, amantule, e iubita mea. Crede-mă, o regulez suficient de bine încât să nu aibă nevoie și de tine. Cel mai posibil, te-a sunat ca să-ți spună să stai departe.

Același răsăritWhere stories live. Discover now