Capitolul XI: Promisiune

4.6K 280 6
                                    

Harry POV

Intru nervos in camera mea și incui ușa când sunt înăuntru. Ce dobitoc sunt! Sunt un dobitoc! Cât de înfometat puteam sa fiu incat sa ii beau sângele?!

Iau un scaun de lângă noptieră și îl arunc în perete, acesta făcându-se țăndări. Venele mi s-au accentuat, iar ochii mi-au devenit negrii din cauza furiei ce o am asupra mea. Ce pot sa fac acum?! Chiar sunt un dobitoc, m-am îndrăgostit de fiica asasinului ce mi-a ucis sora fara milă!

,,Harry?" Aud o voce familiară la ușă. Mă întorc și o văd pe..sora mea Gemma. Arată la fel de frumoasa că de obicei, părul ei blond este lăsat să îi curgă pe umerii ei lati, ochii ei albaștrii ca marea strălucesc la fel de tare ca razele soarelui, iar ceva de care nu mă saturam niciodată era zâmbetul ei întins până la urechi.

,,Gemma..." Spun și mă îndrept spre ea. Simt cum toți nervii mei se scurg când o văd pe ea, simt cum...Toate problemele dispar..

,,Harry, nu te apropia.." îmi spune ea speriată. Ce?

,,T-tu trăiești?" Întind mâna spre ea, dar se ferește imediat de mine.

,,Nu Harry..Am venit să îți spun doar că ar trebui sa faci ce e bine.." Îmi spune cu o voce blândă.

,,La ce te referi Gemma?" Simt cum o lacrimă cade pe obrazul meu, iar Gemma se apropie să o îndepărteze cu mana ei fina și catifelată.

,,Nu îmi place să te văd așa Harry...Tot ce îmi doresc este ca tu sa fi fericit." Îmi spune. Mă uit la ea cu o expresie confuză.

,, Madison?"

,,Promite-mi Harry. Promite-mi că vei trai fericit" Imi spune.

,,Cum pot sa trăiesc fericit când sunt omorât inevitabil de realitatea rece?" O întreb cu un glas aspru.

,,Doar promite-mi Harry..frate" mă roagă.

,,Îți promit Gemma" O iau in brațe, dar imediat ce o ating, ea dispare, lăsând o mica strălucire in urma ei.

E un moment futut. Acum mult timp o alergam pe Gemma prin curte fiind că îmi lua întruna tricourile, deoarece nu voiam să port o amarata de cămașă, iar acum aș da orice doar sa ii vad zâmbetul încântător, ce mă făcea și pe mine să zâmbesc cândva..

Daca sa fiu împreună cu Madison o face pe sora mea fericită...Atunci și pe mine mă va face.




Capitol nou, yay😁. Până și eu eram nerăbdătoare să îl postez, voiam să văd ce rahaturi îmi mai vin in minte😂. Puteți să lăsați o părere in comentarii despre acest capitol daca va vine ceva in minte și...Poate următorul capitol va fi mai lung😏😂. Byeee❤

Lumea a fost cucerita de vampiri {FINALIZATĂ}Onde as histórias ganham vida. Descobre agora