1

29 6 3
                                    

Buna din nou! Am primit o provocare de la xAdrenaline in care spunea sa creez o povestire horror care sa o sperie. Ma rugat sa fiu cat mai creativa o sa incerc.
Ok sa incepem.

-------------------------------------------------------------
Casa bantuita
In aceasta poveste este vorba despre o fata pe nume Elena.

Elena pov.
Cand eram mica la mine in sat se raspandea o legenda: De mult era o femeie care locuia intr-o casa destul de mare. Acea femeie nu manca de loc si nu bea apa de cand sia pierdut fiica. Nu se stie nici acum cum de traia fara sa bage nimic in gura.
Eu nu credeam nimic din aceste legende mai ales partea in care sar spune ca mai exista si acum acolo. Intr-o zi m-am hotarat sa ma aduc impreuna cu prietena mea sa inspectam acea casa.
Ajunsesem si intrasem in casa. Era o bezna si o liniste mormantala. Am ajuns cu mana pe un "intrerupator" ( sau asta credeam eu ca este) Am apasat pe el si atunci a cazut in fata noastra un trup fara cap si plin de sange. Am tipat si am zbughito spre usa care din nefericire era incuiata. Cum? Nu stiu. Am aprins o lanterna. Deodata se vad niste ochi rosii si un cap alb fara trup. Deodata simteam cum cineva ma ridica in sus si simt o durere icapabila. Eram rupta in doua. Sangele tasnea din mine ca niciodata si totusi
traiam?
Acea fata Elena bantuie si azi acea casa impreuna cu acea femeie si cu prietena ei.

-------------------------------------------------------------
Bun sper sa fi fost bun.

Provocari cam...Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon