OneShot

1.3K 128 14
                                    

Песента се смени от бърз хип-хоп на бавен поп. Намджун погледна електронния си часовник за трети път през последните десет минути и с досада осъзна, че срещата му нямаше да се появи. Не и с четиридесет минутното закъснение.

- Вързаха ти тенекия, а? - Намджун видя как по масата към него се плъзва чаша с уиски и вдигна поглед към Хосок.

Дългогодишният му приятел и партньор в бизнеса седна срещу него с широка усмивка на задоволство. Намджун изхъмка, прекалено ядосан, че да даде отговор. Вместо това хвана чашата, като отпи голяма глътка.

Определено повече нямаше да се доверява на никакви сайтове за запознанства. Колкото и хвален да беше, hotdates.com си оставаше поредния капан за млади, възбудени тийнейджъри, които да плащат за ползването на платформата. Настроението му съвсем се скапа, сещайки се как бе предплатил за два месеца напред.

Отпусна се назад и въздъхна тежко. - А така се надявах да забия нещо тази вечер.

Последва силен смях от отсрещната страна. - Е, аз определено ще забия нещо. - Самодоволният глас на Хосок го подразни още повече.

Намджун го изгледа скептично. - Затова ли цял час обикаляш бара и се долепяш до хората? - Той кимна в страни. - Онези здравеняци в края те гледат на кръв. Май си докопал някое тяхно момче.

Хосок се облегна назад, с дяволита усмивка. - Мислиш ли, че ми пука?

Той посочи с брадичка на някъде и Намджун проследи погледа му към бара, където едно момче с плътно прилепнали по задника дънки и тънка, полупрозрачна блузка си поръчваше питие. Усети как члена му трепна с интерес, гледайки извивките на тялото на момчето и тъпото чувство на завист го удари на едно дразнещо място.

- Тази вечер ще правя луд секс, - продължи с досадния си, самодоволен глас Хосок. - докато ти си седиш тук самичък, Джуни.

Ядосано ръмжане напусна устните на Намджун и той усети как забива с цяла сила в масата чашата, която държеше. - Хиляда пъти съм ти казвал да не ме наричаш така. - процеди през стиснати зъби.

Хосок се засмя и вдигна ръце пред себе си, показвайки, че се предава. - Уау, пич, трябва да забиеш нещо. Здравата започваш да откачаш. Кога за последно прави секс?

Намджун отново отпусна глава назад. - Не ми говори. - каза дрезгаво той.

Не беше толкава ядосан на това, че го бяха зарязали, колкото на факта, че пак щеше да си остане на сухо. Дори сега можеше да усети как членът му опира болезнено в дънките, тръпнейки да бъде освободен. Перспективата отново да се прибира сам, че да си удари една в банята, го накара да се ядоса още повече.

Crazy nightWhere stories live. Discover now