#8

78 18 2
                                    

"Hayır efendim, burada Yoongi diye biri yok. Yardımcı olmamı istediğiniz başka bir konu var mı?" bu cümle günlerdir beynimde yankılanıyordu.
"Hayır, teşekkür ederim." kendimi hastanenin bahçesine zor atmıştım.

Üç gündür aralıksız her yere onu soruyordum fakat en ufak ize bile rastlayamamıştım. Normalde olsa hastanede olmadığı için sevinmem gerekiyordu fakat şimdi hasta da olsa ona ihtiyacım vardı.

Karnımın guruldama sesi kulaklarıma dolduğunda sabahtan beri bir şey yemediğimi fark etmiştim. Sahi, en son ne zaman kendimle ilgilenmiştim?!

Sadece midemin susması için kafeteryaya inip sert bir kahve içtikten sonra her zamanki yerimize doğru gitmeye başlamıştım.

**
Bir zamanlar bana aydınlık sağlayan ışık şuan hiçbir işe yaramıyordu, buraya genelde kendi sesimi dinlemek ve dalgaları izlemek için gelirdim fakat şuan bile burası iyi hissettirmiyordu. 

Can sıkıntısıyla yanaklarımı şişirdikten sonra cebimdeki telefona uzanıp şarkı listeme tıkladım.

Scream şarkısına elim gidip gidip geldikten sonra dayanamayıp başlamıştım. O gittiğinden beri en sevdiğim şarkıyı bile dinleyemez olmuştum. Şimdi olsa, birlikte söylerdik diye düşünmeden edemeyeceğimi biliyordum fakat şuan onunla ilgili olan anılarıma ihtiyacım vardı. Bana ondan kalan somut cisim sadece atkısını burnuma yaklaştırıp derin bir nefes aldıktan sonra devam etmiştim. 

Kokusu benim kokumla karışıp kaybolmasını istemediğimden kullanmamıştım fakat şimdi ihtiyacım vardı. Ondan kalan bir şeylere ihtiyacım vardı, ona ihtiyacım vardı.

Şarkı yavaş yavaş ilerlerken en sevdiğim kısma ulaştığımda gözlerim dolmaya başlamıştı. Söyleyecektim, o olsa söylememi isterdi diye düşündüm.

Ağladığımı ancak sesimi duyduğumda fark etmiştim, şarkıyı söylerken sesim kısık çıkıyor, boğazım düğüm düğüm oluyordu.
Nakarat kısmı bittip rap kısmı başladığında derin bir nefes almıştım. Tam o sırada gözlerime sarılan eller ve kulaklarıma dolan ses kalbimi sıkıştırmıştı.

Hayal değilse dedim, o gelmişti. Hatta şuan güzel sesi ile birlikte kollarımın arasındaydı.

Scream || Jinyoung & YoongiWhere stories live. Discover now