fantasy011

164 15 31
                                    

Práce:  22
Sledující: 4,09 K

· z knihou 365 photos byla nominována do soutěže Wattys 2016 (gratulace!)
· sleduje 962 profilů

Jak ses dostala k Wattu?
Na Wattpad jsem se dostala vcelku náhodou. Kamarádka se totiž zmínila, že tato stránka existuje a že tam může kdokoliv publikovat nějaký smyšlený příběh a pak si ho může nějaký úplně cizí člověk přečíst, tak mě to zaujalo a já se chtěla podělit s ostatními o své výtvory -> založila jsem si tedy účet. :)

Tvůj oblíbený knižní žánr? Můj oblíbený žánr je fantasy/ sci-fi nebo mám ráda odborné knížky (většinou v oboru lékařství).

Tvoje oblíbená knížka? (Papírová)
Miluji spoustu knížek, ale mezi ty nej patří Percy Jackson, Harry Potter, Letopisy Narnie, Hraničářův učeň :)

Jaký knižní žánr píšeš?
Já osobně často píšu fantasy, fanfikce, romance.

Na kterou tvou knihu jsi nejvíce pyšná?
Jsem hrdá na všechny a hlavně na své čtenáře, které tady byly se mnou od začátku až doposud. Ale na co jsem nejvíc hrdá je knížka: 365 photos.

Ani se nedivím. Co bys radila začínajícím?
Ať se nevzdávají. Pokud tedy chtějí něčeho docílit. Já si vždycky dávala nějaký cíl, kterého jsem se snažila dosáhnout. Napřed 1K přečtení, poté 10K nebo jsem si řekla že napíšu opravdu svůj vlastní příběh, který bude mít přes 50 kapitol (ráda píšu povídky, takže to pro mě bylo docela náročné). A podobně.

Zásadní rozdil mezi Wattem a YouTube?
Lidé na wattpadu jsou vstřícnější a milejší se mi zdá.

Kdy se NIKDY nepouštíš do psaní?
Když na to nemám náladu. Dříve jsem to dělala, ale pak ta kapitola nebyla o ničem. Hold musím něco obětovat --> pravidelné vydávání --> ale na druhou stranu potom vyjde kapitola podle mých představ.

Co je dle tebe důležité?
Pokud se budeme bavit o světě Wattpadu, tak to, že je důležité se pořád zlepšovat. Nestát na tom samém místě. Posunout se dál.

Tvé cíle do budoucna? 
Chtěla bych někdy vydat knížku, ale vzhledem k nedostatku času kvůli škole, kterou jsem si vybrala, tak to budu muset odložit až dostuduji :D

Chtěla bys být spisovatelka? No... chtěla bych být doktorka. Doktor ale také někdy publikuje. Takže psaní by bylo pro mě takové odreagování ve volném čase.

Co miluješ na svých fanoušcích a co nenávidíš?
Miluju na nich to, že mě neustále podporují. Také to, že jsem si našla mezi spousty z nich přátele a samozřejmě to mi dávají ohlas ohledně toho, zda se jim můj příběh líbí či nikoliv. A nenáviděla? Nenacházím nic, co bych jim mohla vytknout.

Děkuju za rozhovor!
Nemáš zač.

fantasy011

Hej sorry že teď nevycházel Já Wattpader. Nebyl čas, tak "omluva" ;D.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

JÁ, WATTPADER Where stories live. Discover now