3.bölüm

33 4 3
                                    

BüşraUpuzun belime gelen saçlarımı tarıyodum sonra aklıma yarınki sınav geldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Büşra
Upuzun belime gelen saçlarımı tarıyodum sonra aklıma yarınki sınav geldi.biraz sınava çalıştım sonrada müzik dinlerken kardeşim odaya girdi okuldan gelmiş kıyafetlerini değiştiriyirdu bende kulaklıkları kulağımdan çıkardım.sonra kardeşime okul nasıl geçti diye sordum kardeşim "iyi"deyip banyoya ellerini yıkamaya gitti.sonra yengem büşraaa diye bağırdı bende yengemin yanına gittim.
-"akşam yemeğini hazırla birazdan dayın gelir"dedi
Bende bişeyler hazırlamaya başladım telefon çaldı araya yengemin arkadaşıymış yengem gıybet yapmayı çok severdi.2saat filan telefonda birini konuşup durdular sonra dayım geldi.televizyonun karşısına oturdu ve haberleri izlemeye başladı. Nerdeyse yemekler bitmişti.sonra kardeşim geldi tabakları masaya koydu.baharla anılda odalarında oynuyordu.onları çağırmaya gittim sonra hep birlikte yemek yedik. Sonra ben bulaşıkları yıkadım.yengemle dayım salonda oturuyolardı  sonra yengemle dayıma çay demledim ve odama gidip sınava birazdaha çalıştım boynum ağrımıştı kardeşimde ödevini yapıyordu birazda ona yardım ettim sonra zaten saat 10.30 oldu kardeşimle yattık.sonra alarm çaldı saat 7 olmuş kahvaltımı yaptım duşumu alıp giyindim saçlarımıda salık bıraktım.çantamıda alıp evden çıktım.sonra durağa doğru yürümeye başladım.otobüsle gidiyodum okula otobüsten indim sonra karşıdan geçeyim derken az kalsın araba çarpcaktı bu aralar biraz dikkatsizdim sanki.eskişehir anadolu üniversitesine gidiyordum.kızlar beni okulun kapısında bekliyodu yanlarına gittim.sonrada bitane genç bana doğru geliyodu.

sonrada bitane genç bana doğru geliyodu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sinan
Okuldan geldim.sonra bilgisayarın başına oturdum ve arkadaşlarımla grupta sohbet ettik.5 saattir bilgisayarın başında oturuyodum gözlerim ağrıyınca kalktım mutfağa gittim buzdolabının kapağını açtım dolapta doğru düzgün bişey yoktu dolabın kapağını kapattım ve pizza söyledim.sonra kapı çaldı pizzam gelmişti karnımda baya açtı. Pizzayı yedim.yarın sınav vardı ama çalışmaya hiç niyetim yoktu.televizyonun karşısına oturdum.saćma sapan bişeyler izledim sonra uyuyakalmışım.sabah kalktığımda sesler geliyodu meğerse televizyon açık kalmış televizyonu kapattım.yumurta yaptım bide zeytin peynir kahvaltımı yaptım bide yeşilçay.sonra duş aldım kıyafetlerimi giydim saçlarıma şekil verdim ayakkabılarımı giydim ve arabamın anahtarını aldım ve çıktım arabama bindim ve gaza bastım okula gidiyodum nefret ediyorum şu okuldan sonra lanet olası okula geldim.okulun kapısında güzel bir kız gördüm.


halimesoysal940
fadimetet1
İkimiz yazıyoruz bu kitabı umarım beğenirsiniz.. vote vermeyi unutmayın😊😊

Aşk Tesadüfleri SeverWhere stories live. Discover now