16.kapitola-vylet.

39 1 0
                                    

Šli jsme na nastup. Šla jsme rovnou za Zuzkou koukla jsem se ještě na Deana ten už tam mě ty kurvy. Vedouci nám oznamili :běžte na snídaní a pak jsi běžte vzít věci na výlet odchod:!!!. Šli jsme ze Zuzkou na snídani byl rohlík z nutelou. Snědla jsem jich 3 myslim nebo víc nevím, ale co už. V chatce jsem si vzala do patohu: plavky,ručník,peníze,mobil,sluchatka atd...
Na sebe jsem si vzala

Zuzka ma na levo co si vzala a Sprotta ma na pravo co si vzala :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zuzka ma na levo co si vzala a Sprotta ma na pravo co si vzala :D.

"A sakra co udělame s Rexem a s Sparkled do prdele"! Za ječela jsem. "Klid segra zavolame Ondrovi co ty na to"! Ondra je náš nej kámoš který nám se všim pomůže. "Ok jdu mu zavolat pokyte"!! Šla jsem za chatu a začala mu volat.

: ahoj Onďo prosím přijeď máme menší problém.

Ondra: ahoj krásko jaký problém?? tam jedu!!

: uvidíš pohni ahoj

Ondra: ok ahoj

Tipla jsem mu to a šla spátky do chaty. Když mě spatřila Zuzka tak začala mlet kraviny. "Tak co přijede? Těšíš se na něj"! Jen jsem pokrotila očima a šla vyhlíže Ondru jasně že šla jsemnou Zuzka a Nikol a Lucy a Elizabeth. Přijele auto.

Hned jsem poznala že je to Ondra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned jsem poznala že je to Ondra. Jak vylezl tak jsem ho běžela obejmout. Skočila jsem na něj a omotala jsem moje nohy okolo pasu Ondry a dala mu pusu na líčko. Jak jsem slezla tak to stejné udělala Zuzka. Vzal nás za ruku a šel. Koukl se kdo to tam stojí a jen se usmíval jak zhulenej. "Takže tohle je Ondra. Ondro tohle je Lucy, Nika a Elizabeth a nas znáš'' a začala jsem se se Zuzkou smát jak blbí. Jen se pozdravili a šli jsme do naší chatky. Otevřela jsem a vešli dovnitř a Ondra se na mě koukl a já věděla co chce vědět proč jsem taky. Jen jsem se usmála a otevřela šuplik vyskočila Sparklet a za ní Rex. Vykulil oči a já se zasmála. To je ten důvot. Ondra jen pokrčil rameny a řekl "žádný problém"! Usmal se na mě a mrkl. Jen jsem na něj vykulila oči a začala jsem se smát. Šli jsme odprovodit Ondru já mu skočila kolem krku

 Šli jsme odprovodit Ondru já mu skočila kolem krku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

to same udělala Zuzka. Odjel a mi šli na autobus. Chvíli jsme tam stáli ale nakonec přijel bus dřív.

Ve městě:
Šla jsem první do obchodu a koupila tam náramek pro Zuzku.
Pak jsem šla si někajakou dobrotu koupit. Zuzku jsem nikde neviděla bylo mi to divné. Šla jsem jí hledat. Byla v tom ochodě jako já šla jsem za ní. "Zuzi mam něco pro tebe"! Řekla jsem. "Já taky"! Křikla. Obě jsme vytahlí krásné naramky

"Pánííí"! Zaječely jsme obě dvě na rás

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Pánííí"! Zaječely jsme obě dvě na rás.

Koupaliště"

Jeli jsme na koupaliště. Šli jsme se převléct do plavek. Když jsme byli tak jsme šli se omalovat. Dívala jsem se kde jsou kluci. Najednou mě někdo vzal do vzduchu, ale než jsem si to uvědomila tak jsem byla ve vodě. Vynořila jsem se abych zjístila kdo nas tam hodit. Koukala jsem se až jsem narazila na kluky jak se valej na zemi. Byla jsem nasraná jako prase. Měla jsem chuď někomu rozbít hubu. Neřešila jsem to vylezla jsem z bazénu nasraná. "Sprotto to byla sranda"!! Řekla Zuzka. Jen jsem pokrčila rameny a šla dál. Šla jsem se převléct. Nebyla jsem nasraná jen jsem to hrála. Vymišlím pomstu, ale ještě nevím jakou a to je na nic. Šla jsem za holkama. Dívali se na mě jako kdybych nebyla normální. Nasadila jsem usměv a šla za nima. "Holky musíme vymyslet pomstu"!! Bude sranda co jím vymyslíme. Ještě jsem dodala. Jen kývli. "A proč si byla nasrana to byla sranda"!! Řekla Elizabeth. "Já vím jen jsem to hrála" a mrkala jsem na ní. Další otázky neměla. Šli jsme s holkama pro pití. A hele koho nepotkáme dě*ku Zoru. "Tak hele ty couro nech Deana napokoji jasný"!!! Řekla Zora. Jen jsem se s holkama začala smát. A šli jsme pryč. Koupili jsme si kolu. Stáli jsme u bazénu a bavili jsme se. Najednou mě někdo skodil do bazénu. Nestihla jsem se nadechnout takže jsem nemohla vyplavat nahoru. Už jsem zavírala oči když v tom mě něčí paže omotali. Konečně jsem se nadechla. "J-jsi v pořádku"?? Zeptal se mě cizí kluk. A-ano j-j-jsem, děkuji" řekla jsem koktavě. "Sprotto"!! Volali na mě holky. "Tak ja už jdu" mrkl na mě. "Počkej, jak se jmenuješ"?? Zeptala jsem se ho roztomilím hlasem. "Adam" řekl a už byl pryč. "Jsi v pohodě"?? Zeptali se holky. "Ale jo dobrý" řekla jsem. Tak pojď už jdeme. Řekli holky. Vstala jsem a šla. Uviděla jsem tu krávu co mě tam zhodila říkali holky že to udělala ona. Šla jsem za ní. Byla jsem u ní a vrazila jí facku. Pro příště couro"!! Řekla jsem jí znechuceným výrazem. A odešla. "Wow super to si kní nikdo nedovolil" řekla Nika. Jen jsem se pousmála.

O 1 hodinu pozdeji.

Byli jsme u chatky a chystali jsme se spát. Šli jsme dovnitř. O sprchivali jsme se a šli jsme si lehnou. Chvíli jsme kecali a pak všechny naráz usli.

Ahoj. Mame další kapitolu snad se líbí.

Nenavidím TáborWhere stories live. Discover now