Szeptember 15 Hétfő

3.2K 111 6
                                    

   Reggel felkeltem, felöltöztem, felkaptam a deszkám, lesétáltam a lépcsőn, elköszöntem a nagyitól majd lecsaptam a deszkát és indultam .Mire oda értem a fiúk már vártak rám.
    -Hé C ma kiosztják az irodalmat - mosolygott Ricsi
     - És? -kérdeztem lazán
     -Beadtad?
     -Aha-bólintottam. Látszólag meg leptem őket pedig én csak be adtam egy üresen hagyott A 4-es lapot :D. De rá érnek megtudni.
    Hát irodalmon kiderült, hogy Arnold, Reni, Kinga, Gábor és Zsák 5öst irtak az utolsó kettőnek a helyes írás kettes lett Ricsié 3as, Zsoltié 2es! Andris és Robi a netről másoltak valamit ,Dave ki nyomtatta ,amivel csak az volt a baj, hogy a Word ki javitotta, tehát a helyes írás alapból 5-ös így ezt nem tudja értékelni, Virág smilekat használt pl.: Rómeó meghalt😭 stb. Nem komplett és végül az én üres névtelen lapom jött.
   -Felismeri ezt valaki?- kérdezte Kardos. Lazán felkeltem és kimentem érte - Van valami különösebb okod arra , hogy üresen adtad be ?
   -Nem olvastam.
   - Akkor ajánlom kezd el! És gondolom kitaláltad, 1-es.
     Az órák nem voltak valami érdekesek. Volt matek, fizika, angol és dupla francia, szuper. Egyik szünetben észre vettem, hogy Reni felénk néz. Vajon mit akart? Mért nem jön ide? és efféle gondolatokkal voltam elfoglalva amikor észre vettem, hogy arra várnak, hogy válaszoljak
   -Ööö, bocsi megismételnéd? - fordultam a végzős Zolihoz
   - Jössz? Megyünk mekibe aztán deszkázni!
    - Persze, jövök.
   A mekibe érve leültünk és egy csomó kaját rendeltünk. Zsolti persze elhűjülte úgyhogy egy csomót nevettünk, a legtöbben sajtburgert Coca Cola val és krumplival rendeltünk. Majdnem 2 órát töltöttünk a mekiben. Deszkázni is mentünk, egy csomó trükköt mutattam. Jó volt. Ricsi is sokat tudott. Dave meg mindent videóra vett :D. Aztán Ricsivel Zsolti-val és Dave-val loloztunk. Nagyon sokat beszélgettünk és játszottunk.  Késő estig nálam voltak, röhögtünk egy csomót.

Hát ennyi lenne, nem sok, de igyekszem, ha tetszett kérlek follow-oljatok és vote
   

Szjg Cortez Where stories live. Discover now