SENDE BENİ BIRAKMA

105K 2.1K 41
                                    

SENDE BENİ BIRAKMA

Yazar: Mermarid

Tanıtım 

Genç kız yarım saattir arabasından karşısında duran eve bakıyordu. Tüm ışıkları yanan ev sanki onun içini daha da karartırken bu eve son kez girmeyi umuyordu. Küçük spor arabasından çıkarak ağır adımlarla eve yaklaşırken çok değil daha bir kaç ay önce yaşadığı mutluluk ve büyük hayal kırıklığını gözünün önüne belirmişti.

"Neden buradasın?" sürekli bu soruyu sorarken kendisine kapıya varmıştı bile. Kapı ziline eli bir türlü gitmezken oradan kaçmayı düşünmeye başlamıştı bile. Tam vazgeçip oradan ayrılacağı sırada kapının sert bir şekilde açılmasıyla korkup geriye doğru sendelemiş sırt üstü düşmeyi beklerken sırtı sert ama acıtmayan bir bedene çarpmıştı. Aynı anda beline dolanan elle ne yapacağını bilemezken kapıyı açan kişinin sözleri birbiriyle kesişen iki güzel gözün şaşkınlıkla açılmasına neden olmuştu.

" Yeni erkek arkadaşı yaptığını bilmiyordum Songül?" genç kız gelen soru ile geri çekilmek isterken ayağına gelen fırsatı kaçırmayan Soner elini daha fazla Songül'e dolayarak "Merhaba ben Soner!" diye kendisini tanıtmıştı. Genç kız sanki dili tutulmuş hareket yeteneğini kaybetmişti. O anda gözler demir gibi sert bakan bir çift koyu gözle karşılaşmıştı. Sanki yer ayaklarının altında kayıyordu. Yanındaki adam bunu anlamış gibi onu daha sıkı sarmıştı. Tek bir şey dilemeye başladı bu geceyi atlatabilmeyi ve bu aileden sonsuza tek uzak durabilmeyi. 

Eve girerken belindeki el onu salmamıştı. Genç kız elin sahibine bakarken onun kim olduğunu merak etse de şuanda bir şey sormayacaktı. Soner sanki kırk yıldır onu tanıyormuş gibi hayret verici derecede rahattı. Bakışları genç kıza dönünce Songül'ün uyarıcı bakışlarından tedirgin olmuştu. Bu kız neden kendisini tanımadığını söylememişti acaba?

SENDE BENİ BIRAKMAWhere stories live. Discover now