hoofdstuk 2 - Jagen

16 0 0
                                    

We gaan naar het bos waar we onze wapens pakken. Ik mijn pijl en boog, Sem zijn messen en zijn spullen op een val te zetten.  We gaan zoals gewoonlijk eerst langs de vallen die we al gezet hadden. Ze zaten vol met zulke grote beesten dat jagen overdreven zou zijn. De meeste mensen zouden blij zijn met zo'n grote buit, maar na al die jaren hadden we ervaring opgedaan en wisten we dat er nooit zulke grote dieren in het bos lopen en zo ja dan waren ze ons altijd te slim afgeweest. Er is iets mis in het bos, ik weet het zeker!

Zo snel als we kunnen rennen we terug naar Asheart. We moesten de rest waarschuwen! Helaas geloven ze ons niet en gaan ze door met hun werk. Als er nu wat gebeurt moeten we rekenen op het bos. Maar nu ik er zo over na denk, gok ik dat er ergens een bosbrand is geweest of zo en dat de dieren hier heen zijn gevlucht. Zo raar is dat toch niet?

Ons leven gaat net als het leven van alle andere dorpelingen gewoon door, het zelfde oude wijsje. En langzaam begonnen we de waarschuwing van het bos te vergeten.

jeee ik had 3 lezers daarom een nieuw hoofdstuk.  Volgende lat ligt wel wat hoger. We gaan maar eens voor de 7 lezers!

Ik weet het. raar getal, ik vind het gewoon een leuk getal om te kiezen. Weet niet waarom

De Zwarte SteenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu